Sign up
Store
Subscribe
Badlion Premium/Badlion Plus Prijzen & Meer!
Orginele Engelstalige Post: https://www.badlion.net/forum/thread/144529

Met de nieuwe generatie van Minecraft gaming zullen er een paar komende aanpassingen aan het ranking-systeem op Badlion gebeuren. Deze post zal je helpen bij het overgaan van onze huidige gebruikers in het nieuwe ranking-systeem dat binnenkort op Badlion zal zijn.

Als je geen idee hebt wat Badlion Premium is, het korte antwoord is de beste Minecraft ervaring voorstelbaar. Je kan meer lezen over Badlion Premium in onze vorige aankondigingen hieronder:

https://www.badlion.net/forum/thread/143510 (Nederlandse versie: https://www.badlion.net/forum/thread/144647)
https://www.badlion.net/forum/thread/144254 (Nederlandse versie: https://www.badlion.net/forum/thread/144648)
https://premium.badlion.net/

Bestaande levenslange Rangen

Ik wil met iedereen meedelen dat als je iets hebt gekocht op Badlion, dat je er niets van gaat verliezen! Integendeel gaan sommigen van jullie een heel deel gratis dingen krijgen binnenkort! Archy en ik hebben zwaar besproken dat we weigeren om dingen weg te nemen van mensen die levenslange rangen hebben op Badlion gedurende de overname gesprekken met ESL. Wat jullie hebben gekocht is uw recht en niemand heeft het recht om dat weg te nemen van jou. Ik ben blij om te zeggen dat elke persoon die een levenslang rang heeft al hun levenslange rang kenmerken (minus de naam / tag) zal behouden.

Badlion Plus

Wat is Badlion Plus? Badlion Plus zal de nieuwe “Donator” rank zijn hier op Badlion. Het zal een mix zijn van de “Donator” en “Donator+” rangen. We hebben het gevoel dat deze simpele rank zal smaken voor zij die niet geïnteresseerd zijn in het spelen van Badlion Premium. De tabel hieronder toont what Badlion Plus zal hebben alsook de prijs.

Alle Donator/Donator+/Lion levenslange rangen zullen worden omgezet naar deze nieuwe Badlion Plus rank.

LET OP: Alle Donator/Donator+/Lion levenslange rangen zullen hun respectievelijke rechten behouden zoals toeschouwen, whitelisten, of wat dan ook afhankelijk van welke levenslange rank ze hadden ook al worden ze veranderd naar Badlion Plus. Dit is enkel voor legacy levenslange rangen (mensen die het gekocht hebben voor deze post).

Stoppen van verkoop levenslange rangen

Met de toevoeging van Badlion Plus en Badlion Premium, en het verwijderen van Donator/Donator+/Lion van Badlion zullen we ook levenslange rangen verwijderen. Hoewel we het zeer op prijs stellen welke inzet en loyaliteit onze levenslange rangen hadden, heeft deze historisch gebleken onhoudbaar voor ons te zijn vanuit een financieel oogpunt aangezien we voortdurend kijken om te investeren in het verbeteren van de Badlion gebruikerservaring door middel van nieuwe spelmodussen, nieuwe server locaties, en het ontwikkelen van een meer robuuste anti-cheat. Maak je geen zorgen, iedereen die een levensduur rang heeft zal deze houden, maar we zullen ze niet langer verkopen hier bij Badlion.

Als je meerdere enkele aankopen hebt gedaan op Badlion voor Donator/Donator+/Lion en je hebt voldoende betaald aan al deze enkele aankopen om tot de prijs van een levenslange rank ($30/50/75 respectievelijk) te komen dan kan je een aanvraag doen voor je gratis levenslange rank upgrade gedurende volgende week in: https://www.badlion.net/forum/category/37 Alle aankopen moeten zijn van voor deze aankondiging.

Gratis Badlion Premium voor Levenslange rangen

Elke levenslange Donator/Donator+/Lion speler komt in aanmerking voor wat gratis maandjes op Badlion Premium! Ik herhaal, elke persoon die een levenslange Donator/Donator+/Lion rank heeft aangekocht hier op Badlion komt in aanmerking voor gratis Badlion Premium tijd! Hieronder is meer info hoeveel tijd je gratis krijgt gebaseerd op je levenslange rank:

Donator: 2 Maand ($19.90 waarde)
Donator+: 6 Maand ($59.70 waarde)
Lion: 2 jaar ($238.80 waarde)

Deze gratis Badlion Premium tijd komt met geen enkele extra kost of verlies voor jou als speler! Je behoudt nog steeds je legacy levenslange rank (hernoemd naar Badlion Plus) en al je perks die je voordien had!

Speciale Rangen

Content makers die bij het Badlion ecosysteem horen zijn super belangrijk voor het voortzetten van de groei en expansie van Badlion. Uit een Twitter enquête die we een paar maanden geleden hebben gedaan (https://twitter.com/BadlionNetwork/status/742171671059013632) kwam uit dat 66% van de mensen die mee hebben gedaan aan de enquête Badlion hadden gevonden door Youtube/Twitch. Wij willen zeker zijn dat we de content makers het goede gereedschap geven om Badlion en de Minecraft competitief PvP te laten groeien. Dit allemaal gezegd zijnde willen we de volgende perks aan onze Youtube/Twitch/Famous/Famous+ geven:

Youtube: Badlion Plus
Twitch: Badlion Plus
Famous: Badlion Premium
Famous+: Badlion Premium
Partners: Badlion Premium + Meer (Meer informatie over dit later)
Staff: Badlion Plus eerste drie maanden, daarna Badlion Premium

Ook als toevoeging, om de lancering van Badlion Premium te vieren, krijgen alle huidige Youtube/Twitch rangen 2 maanden Badlion Premium.

Je zal ook gemerkt hebben dat er een nieuwe rang is genaamd ‘’Partner’’ in deze lijst. Je zult hier meer over te weten komen later in een aparte aankondiging :)

Doorslag van Badlion Plus vs Badlion Premium

Hieronder is een doorslag van de twee verschillen van Badlion Plus en Badlion Premium samen met de prijzen van elk (eindelijk, de prijzen! Dat is alles waarvoor ik naar hier ben gekomen, waarom martel je me nou MasterGberry!)Je hebt misschien gemerkt dat er onderaan een paar rode prijzen zijn en goude prijzen. De rode prijzen zijn de normale tarieven voor het Badlion Premium abonnement dienst, en we doen ook een speciale lanceer promotie tot het einde van het jaar waar we 20% van de Badlion Premium prijzen verminderen! Je kunt wel tot 40% besparen voor Badlion Premium als je het 1-jaar pakket koopt (wel $119.40 waard).

Houd er rekening mee dat de prijs van deze abonnementen verandert in de normale tarieven na de eerste betaling. Voorbeeld: Als u de 1ste maand een abonnement gaat kopen voor $7.95 gaat het de volgende maand weer terug naar het normale tarief van $9.95. Als u het 3 maanden abonnement gaat kopen van $21.55 zal de volgende vernieuwing (3 maanden later) $26.95 zijn. Hetzelfde geldt voor 1 jaar van $71.95 -> $89.95. Dus iemand die goed is in wiskunde zal beseffen als ze op Badlion Premium willen spelen voor het komende jaar dat het abonnement voor 1 jaar het voordeligste zal zijn van allemaal en hun wel wat geld kan uitsparen op lange termijn.

Speciale Aanbieding: Rekruteer Programma!

Je kunt geld verdienen hier op Badlion door je vrienden te rekruteren om op Badlion Premium te spelen met jou! Elk Badlion Premium gebruiker komt in aanmerking voor dit speciale programma. Voor elk persoon dat je verwijst naar Badlion Premium zullen we $5 toevoegen aan jouw Badlion Portemonnee. Op $50 of meer kun je uitbetalen vanuit je Badlion Portemonnee naar je eigen bankrekening. Je kunt ook zelf kiezen om het verzamelde geld op je Badlion Portemonnee te gebruiken voor je Badlion Premium lidmaatschap te betalen of andere dingen te kopen op de Badlion Winkel. Er is geen maximum aan verwijzingen waarmee je geld kan verdienen, maar je moet Badlion Premium lid zijn om voor dit programma te kunnen kwalificeren. We zullen ook meer informatie hierover hebben op een later datum.

Nieuwe perken op Badlion Open

Zoals je kan zien in onze vorige post (https://www.badlion.net/forum/thread/143510) over de nieuwe anti-cheat (BAC) die naar Badlion gaat komen, krijgen we een meer cheat vrije omgeving. We zullen gebruikers toestaan om BAC te gebruiken op een aantal van de Badlion Open spelmodussen en mogelijkheden. Hier beneden is een samenvatting over hoe Badlion Open BAC gaat gebruiken.

 • Tag in het spel terwijl je BAC aan hebt: Als je momenteel verbonden bent gebruik makend van BAC zullen alle spelers in staat zijn te zien dat je speelt met BAC aan. Dit helpt om eerlijke spelers te laten bewijzen dat ze eerlijk zijn en meehelpen al het schandmerken dat iedereen die jouw verslaat aan het valsspelen is. Het is aangeraden als je kan om altijd met BAC te spelen zelfs als je geen Premium bent om je spelervaring te verbeteren (betere verbinding, opgeloste glitches, minder hackusations).
 • Bewijs dat je legit bent in de Arena PvP ladder: Als je 50 games achter elkaar hebt gespeeld met BAC ingeschakeld (100% van de games werkt ook als je minder hebt dan 50) krijg je een symbool achter je naam op de ladder pagina wat laat zien dat je met BAC speelt. Als je bij elke ladder het BAC symbooltje hebt, dan zie je het globaal. Dit is beschikbaar voor ALLE spelers. Onthoud wel dat je jouw BAC status verliest van zodra je zonder BAC speelt en dan moet je het weer opnieuw verdienen.
 • Om te bewijzen dat je legit bent in UHC en in minigames: Voor UHC’s/minigames die je volledig afmaakt met BAC ingeschakeld (Je mag niet opnieuw inloggen met BAC uit) zullen de stats worden opgeslagen op de UHC en andere minigame pagina’s.
 • Einde van het Arena seizoen toernooien: De top x spelers op de globale ladder met hey BAC Symbool zullen worden toegestaan om op het einde van het seizoen deel te nemen in het toernooi voor een prijs. Dit is beschikbaar voor ALLE spelers.
 • UHC Kampioenen wedstrijd: We zullen alle deelnemers verplichten om BAC te gebruiken tijdens de UHC Kampioenen wedstrijd, maar je moet nog steeds voldoen aan de normale eisen om mee te doen aan de UHC Kampioenen Wedstrijd.
 • Mogelijkheid om alleen Badlion Open Arena AC te spelen: Als je een Badlion Premium Abonnee bent, kun je de optie inschakelen om te garanderen dat jij alleen een wedstrijd speelt tegen mensen die de anticheat runnen. Terwijl de gratis/plus leden niet kunnen garanderen dat ze alleen in AC Wedstrijden zullen zijn, als ze de AC gebruiken tijdens het spelen is er een grotere kans tijdens het spelen dat de andere speler z’n AC actief zijn.

 • Leagues en speciale toernooien komende begin 2017 voor Badlion Premium Abonnees

 • 1v1 Arena League: Nog steeds bezig met het designen maar de plannen zijn een 1v1 ladder op de premium 128 tps servers waar je vecht in een specifieke kit elke twee weken. Aan het einden van de 2 weken, wint de eerste plaats een geldprijs. De ladder wordt dan gereset en er wordt een nieuwe kit uitgekozen voor de volgende 2 weken.
 • UHC geld games: Deze zijn alleen maar voor Badlion Premium gebruikers, en ze gaan af en toe georganiseerd worden. Deze evenementen zijn alleen voor Premium leden en hebben geld prijzen voor de winnaar(s). Je kunt ze vergelijken als een opvolger van Arena toernooien van UHC. Je hoeft niet te betalen om mee te doen, je hoeft alleen maar een Badlion Premium abonnement hebben.
 • 5v5 PUG Matchmaking: Het PUG-systeem is zeer vergelijkbaar met
 • CSGO/ESEA/LoL/Overwatch matchmaking waar je competitieve maps/kits/gamemodes speelt van de huidige competitie met willekeurige teams (alleen of met vrienden). Dit is voor Premium alleen en zal worden gespeeld op 128 TPS servers. We zullen meer details geven op een follow-up post, evenals zullen we de spelmodussen aankondigen voor het nieuwe PUG matchmaking-systeem.
 • 5v5 Geld League: We zullen een speciale 5v5 League hosten waar spelers kleine ervaren teams creëren en gaan vechten voor een aantal grote geldprijzen vanaf volgend jaar. De 5v5 League zal worden gebaseerd op de PUG game modes, en zal seizoenen hebben met wekelijkse wedstrijden, play offs en een finale. Meer informatie over dit komt later ook :)
 • UHC League: Een league voor onze UHC liefhebbers. Doe mee aan de wekelijkse/tweewekelijkse wedstrijden voor een kans om te kwalificeren voor een aantal grote geldprijzen. We zullen samen werken met een aantal mensen in de UHC Community om deze geweldige ervaring binnenkort op Badlion te maken. Meer informatie volgt later.
 • Andere toernooien/evenementen: We zullen diverse eenmalige toernooien hosten met geldprijzen voor al onze spelmodussen. Dit is gewoon onze manier om te zeggen “Badlion is een competitieve platform en we zullen u veel competitieve inhoud geven”

 • Conclusie

  Dit is al een lange post met erg veel informatie om te verwerken. Dat gezegd zijnde zijn we al super opgewonden om al dit goede nieuws en de opkomende functies van Badlion Premium met jou, onze gemeenschap, te delen. Hieronder is een korte samenvatting over wat er besproken is in deze post voor het geval je iets vergat, alsook een FAQ om te helpen met vaak gestelde vragen dat wij denken die jullie zullen hebben (zullen meer toevoegen als we ze krijgen).

  1. Levenslange rangen zijn niet langer verkrijgbaar.
  2.Als je een levenslange rang hebt voordat deze post geplaatst is heb je recht op een tijdelijke Badlion Premium.
  3. Elke Badlion Premium Abonnee kan geld verdienen via het Rekruteer Programma met $5 voor elke verwijzing gedaan.
  4. Badlion Premium zal een special launch sale hebben waar je wel tot 40% kan besparen van de normale prijs van Badlion Premium, lees hierboven voor meer informatie.
  5. Heel veel geweldige functies en geld om te winnen in het Badlion Premium programma!

  ~Adam

  Vertaald door @h0rsemilk, @wapaam, @Koviho en @Jyronova
   3
  PM Link
  FAQ - Veel gestelde vragen

  Wat is een abonnement?

  Een abonnement is een automatisch betalingssysteem dat automatische betaling doet via je krediet kaart of andere betaalmiddelen op een regelmatige basis (maandelijks, 3 maandelijks, jaarlijks). Voorbeelden van deze diensten zijn Netflix en Spotify. Ze maken het proces voor het gebruiken van wat je houd gemakkelijker zonder dat je moet onthouden dat je de rekening maandelijks moet betalen. Abonnementen kunnen op elk moment in de tijd gestopt worden en je zal de diensten kunnen blijven gebruiken tot het einde van de periode van je laatste betaling.

  Kan ik mijn abonnement stopzetten?

  Natuurlijk kan dit, op eender welk moment je het wilt. Je zult ook de resterende, reeds betaalde, tijd kunnen blijven gebruiken.

  Hoe lang kom ik in aanmerking voor de levenslange rang upgrade?

  1 week na deze aankondiging zullen we aanvragen accepteren voor levenslange rangen. Als je het nodige bedrag hebt betaald ($30 voor Donator, $50 voor Donator+, $75 voor Lion) in het verleden aan 1 maandelijkse rangen gelieve dan hier een post te maken en we zullen je jouw gratis levenslange legacy rank geven. Bijhorend kan je ook ik aanmerking komen vor de gratis Badlion Premium tijd gebaseerd op het legacy rangen systeem hierboven.
  Waar kan ik Badlion Premium bestellen?
  Badlion Premium zal vanaf 7 december verkocht worden. Badlion Premium aanschaffen zal je beta toegang geven en gratis tijd tot aan de volledige lancering. Je werkelijke abonnement zal beginnen de dag van de volledige lancering van Badlion Premium.

  Ik wil het aankopen aan de voordelige lanceringsprijs ook al krijg ik gratis Badlion Premium tijd voor mijn levenslange rang. Kan ik dit?

  Ja. Voor de mensen die gratis Badlion Premium tijd krijgen, je kan extra tijd kopen gedurende de lanceringspromoties. We zullen de aangekochte tijd gewoon bijvoegen aan de reeds gekregen gratis tijd.
  Voorbeeld: Je bent een Donator+ en koopt Badlion Premium voor 1 jaar aan $71,95 voor het eerste jaar. Je zal 6 maanden gratis krijgen en dan 1 jaar voor je aankoop, wat het totaal op 18 maanden zal brengen voor je Badlion Premium abonnement.

  Ik wil geen abonnement nemen, ik houd niet van automatische betalingen. Is er een manier dat ik het nog steeds kan aankopen?

  Ja. Er is een extra kost van 10% voor iedereen de enkele betalingen willen doen in plaats van een abonnement. We zullen afzien van deze 10% extra kost voor het 1 jaar pakket van de Lanceringspromotie als een speciale promotie.

  Ik heb een hoop $25/50 geschenkkaarten van Visa of American Express en ik wil het 1 jaar pakket aankopen om geld te sparen! Hoe doe ik dit?

  Geen paniek, ik was zelf ook een kind (moeilijk te geloven, niet?). Ik weet hoe hatelijk het is om niet in staat te zijn dingen online te kopen omdat je geen werkelijke krediet kaart of grotere geschenkkaart hebt om dit te doen (mijn ma haat [en haat nog steeds] het internet, ze liet me niets aankopen online).

  Dit gezegd zijnde, we zullen extra tijd spenderen aan het maken van een speciale Badlion Portemonnee waar mensen geld kunnen opladen (of geschenkkaarten) op hun portemonnee om te sparen voor een grotere aankoop. Dus als je verschillende Visa geschenkkaarten hebt kan je ze toevoegen aan je Badlion Portemonnee en sparen voor een groter pakket zoals het 1 jaar pakket.

  Onthoud dat gedurende de lanceringspromoties we geen rekening houden met de 10% extra kost voor enkele betalingen op het 1 jaar Badlion Premium pakket.
   2
  PM Link
  DUIMPIE!
   0
  PM Link
  Ik moet toch echt eerlijk bekennen, dat ik oprecht 'hyped' ben. Hele interessante updates.

  GyllieGyllie wrote  1 week na deze aankondiging zullen we aanvragen accepteren voor levenslange rangen. Als je het nodige bedrag hebt betaald ($30 voor Donator, $50 voor Donator+, $75 voor Lion) in het verleden aan 1 maandelijkse rangen gelieve dan hier een post te maken en we zullen je jouw gratis levenslange legacy rank geven. Bijhorend kan je ook ik aanmerking komen vor de gratis Badlion Premium tijd gebaseerd op het legacy rangen systeem hierboven.
  Waar kan ik Badlion Premium bestellen?
  Badlion Premium zal vanaf 7 december verkocht worden. Badlion Premium aanschaffen zal je beta toegang geven en gratis tijd tot aan de volledige lancering. Je werkelijke abonnement zal beginnen de dag van de volledige lancering van Badlion Premium.


  Toch heb ik ook nog een vraag: Als ik een rank zou kopen op Badlion en ik houd dit aan voor een aantal maanden. Kan ik dan ook nog een post maken voor de levenslange 'legacy' rank?

  Top updates. Je hebt het ook goed vertaald! ;)

  Wapaaam wrote

  DUIMPIE!

  Duimpie!
   0
  PM Link
  @DutchBartje De lifetime ranks zijn niet meer te verkrijgen en de omzetting telt enkel voor een rank die je had voordat de originele engelse post was gemaakt. Als je dus nu nog een rank zou kopen wordt deze bij de lancering van het nieuwe systeem omgezet naar Badlion Plus, de public rank voor donators. De winkel voor het kopen van Badlion Premium zal binnen dit en enkele dagen beginnen. Houd zeker de forums in het oog hiervoor.
   1
  PM Link