Subscribe
Türkiyede sınırsız donor alamama sorunu
Posted on 25 October 2016 - 07:58 AM
Merhaba öncelikle durumu biliyorsunuz Türkiyede paypal kapandı ve Türkler donor alamamaya başladı en azından sınırsız donor alamamabenim asıl sorunum Türkiyede sadece mobil den donor alabiliyorsun lion d+ ve d ama bunları sınırsız mobilden alamıyorsun sadece 1 aylık alabiliyorsun eskiden paypal kapanmadan önce sınırsız donor alınabiliyordu mobilde neden sınırsız donor alınamıyor veya başka birşeyde alınıyorsa benmi bilmiyorum yardım olunursa sevinirim Not: Çok Bilmişler lütfen yazmasın ben sadece stafflardan duymak istiyorum :)
Posted on 25 October 2016 - 10:40 AM
Mobilden sınırsız donor alınamıyor mu? @EneSReyiZPosted on 25 October 2016 - 10:42 AM
hyr alınmıyor lion d+ d alınıyor ama sınırsız seçeğneğini seçince mobil ödeme seçeneği kayboluyorPosted on 25 October 2016 - 01:03 PM
Valla ben hatirlamiyorum ama bir sekilde sinirsiz aldimPosted on 26 October 2016 - 09:45 AM
indirim kodu nerden bulabilirim donor alırken mcsg serverında TheCreeperFarts yazınca ufak bir indirim yapılıyordu @PowahfullPosted on 26 October 2016 - 10:43 AM
EneSReyiZ wrote
indirim kodu nerden bulabilirim donor alırken mcsg serverında TheCreeperFarts yazınca ufak bir indirim yapılıyordu @Powahfull