Store
Subscribe
Hosted UHC'ler Hakkında...!
Bir Hosted UHC'için Cidden 2-3 Saat Arası Bekliyoruz Ve O UHC'lerede Zor Giriyoruz. Nedeni İse Slot'lar Hemencik Doluyor Ve Benim Gibi Donoru Olmayan Arkadaşların Çoğu Giremiyor… Cidden Hosted UHC'nin Slotları Arttırılmalı. En Fazla 375 Slot Diye Biliyorum. 2. Olarak Arkadaşıma Host Işınlanıp Öldürdü Bu Nasıl Birşey Oluyor Cidden Bilmiyorum Bence Badlion Tecrübeli Hostlar Seçip Para Karşılığında görevini Yapması Gerekiyor. Ve Bana Göre To2 To3 Vesayre Team'li UHC'lerde Kesinlikle Backpack Olması Gerekiyor Düşüncelerim Bunlar ^^
 1
PM Link
Aynen Kardesim Katılıyorum
 0
PM Link
Büyük -1111111111

Slotlar artırılabilir ama para karşılığı olması çok saçma ayrıca bütün takım oyunları backpacks ile host ediliyor olsaydı, bir yerden sonra sıkıcı olamazmıydı. Ayrıca rapor ettiğin kişi ile ilgili yeterince fazla kanıtın yok o yüzden o konuyu daha fazla tartışmaya gerek yok bence.
 0
PM Link
Herkezin Kendi Düşüncesi Dostum Saygı Duyuyorum.
 0
PM Link
Badlion bir network ve gerçekten ayakta durabilmesi için paraya ihtiyacı var. İnsanları bir şekilde donor almaya teşvik etmeli ve bunun UHC slotlarinin çok büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum. -1
 0
PM Link
Aynı Olayı Bende Yaşadım bu nasıl iş ffa gibi odalarda donatorlar gibileri için ayrı slot donotorsuzlar içinde ayrı slot hazırlanmalı
 0
PM Link
Bence bu ırkçılığa giriyor zaten badlion görevini iyi yapıyor hem zaten her şey para demek değil kardeşim
 0
PM Link
Badlion'ın paraya ihtiyacı var. Sunucu masrafları çok fazla.
 0
PM Link