Subscribe
Solosg
Posted on 11 November 2016 - 03:57 PM
Bence solosg deki dmler 2 kişiyle başlamalı çünkü dmde hiç kimse biribirine dalmıyor be hep ben dalmak zorunda kalıyorum böyle oluncada illa clenup yiyorum ve oyunu kazanmam zor oluyor. 3 anlarım ama 4 nedir abi ya. 2 olmasa bile en azından 3 olsa olurmu?Last edited on 11 November 2016 - 04:37 PM by northernwinterr
İlk olarak zaten savunduğun bir düşünceyi gereksiz bir biçimde tekrar savunmak haraketiyle "+1" yazman saçma.Sorununa gelirsek;
Deatmach'ler 4 kişi başlar. Herkesin eşit şansı vardır ve bu senin oynayış biçimine bağlıdır. Başladığı anda herkes defansif bir biçimde davranırken kendini onların arasına atarsan tabiikide böyle bir durum yaşarsın. Bende gidiyim tek-oyunculu modda kendimi bi creeperin yanına bırakıyım patlıyıp ölüncede haksızlık ya bari 2 kalp götürse diyim.
4 kişi herkes eşit, kazanabilen, taktiksel oynayabilen kazanır.Ama yinede önerin için teşekkürler
İyi Günler.
Posted on 12 November 2016 - 02:44 AM
Önceliklimle cevap verdiğin için saol ama insanlar taktiksel bir biçimde oynamıyo dm nin sonuna kadar bekliyo ve birisi öbürüne saldırınca cleanup atıyo. Bana sorarsan bu taktik değil beleşçilik ama senin düşüncenede saygı duyuyorum.İyi günler.
Posted on 12 November 2016 - 06:06 AM
Eğer birisine saldırmak istemiyorsan random damage i bekle ben hiç deathmatche kalmadım ama bence güzel taktik :CPosted on 12 November 2016 - 08:59 AM
Saol @Mutsuz . Hiç dmye kalmadınmı? (Yanlış anlama ama garibime gitti yanlış anlama :))