Store
Subscribe
Badlion Yöneticileri Yeter Artık Düzeltin Şunu !
ya arkadas Silver I vs Emreld IV - Emreld V - Gold IV - Gold I - Gold II - Gold III Ben Silver I im Karsılastigim Silver Rakip Yok Full BU adamlarla kapisiyom bazen kesiyom bana max 100 poan veriyo o beni kesince 120 aliyo adaletlimi sizce ? (Bu Gönderiyle Aynı Anlamı Tasiyan 2 Gönder Var Ve hiçbirinde bir düzelte olmadi )
 2
PM Link
+1
https://youtu.be/QMKRJh3qfiA?t=56s

Bakarmısınız Diamond 5 Le Bronze 1 i eşit görmüşler
 1
PM Link
ayn
 0
PM Link
Diamond 5 e eşit adam bulmak için badlion ilk 3-4 saniye arıyor bulamayınca direk ardından silver veya kim tıklamışsa ona atıyor eğer badlion bu sistemi yapmazsa diamond olanlar oyuna bile giremez mastera kadar kasanların avantajlarıda bu aslında adamlar silver keske kese 13 13 13 kasa kasa master oluyor 90exeYT nin master maçında karşısına silver IV gelmişti mesela :D eski elo sisteminden bence gayet iyi artık birilerini drainlemek okadar kolay değil veya drainlenmek
 1
PM Link
Enes Reyiz doğru
 1
PM Link
EneSReyiZ'in dedigi dogru eger dediginiz ve istediginiz sistem olsaydi yüksek rankli kisiler cok beklemek zorunda kalacakti.
 1
PM Link
Bence Böyle İyi :)
 0
PM Link
Ayn
 0
PM Link
Silver 1 iken emerald 4 senden 100 puan götüremez maksimum 40. Pvp de anca senden iyi oynayanlara karşı oynayarak gelişebilirsin ama queue da başka sorunlar var.
 0
PM Link
:D ama biraz adaletsizlik var
 1
PM Link