Subscribe
MİNECON CAPE
Posted on 13 November 2016 - 08:46 AM
Öncelikle olarak bu anlattıklarıma inanmasanız bile (Yemin ederim ki hepsi doğru hikaye yok) gerçekmiş gibi düşünüp yardım edermisiniz. Bu arada anlatacaklarımın badlionda bir alakası yok. Öncelikli olarak aranızda Free GG yi bilenler bilir. 25 tıklamaya 1 MC Pre veriyor. Tamam buraya kadar bir sıkıntı yok ve her şey normal gözüküyor. Ben ve arkadaşım (MinnosPVP bilinler bilir MCSG de quantum donordu ( parayla satın aldı)) tam 25 puan yapmıştık ve hesabı aldık ki bu hesapla değişik bir pelerin gördük. Bir tane köylüye benziyor dışı yeşil tasarımlı. Daha sonra bunu araştırdık ve 2015 MİNECON cape olduğu ortaya çıktı. Sizden istediğim şey ise bu hesabın hiç bir şeyi değişmiyor ( Demir hesap) ben bu hesaptaki pelerini kendi hesabıma aktarabilirmiyim. Ve eğer aktarırsam Nasıl olur. Eğer beklediğim ( işe yarar) bir cevap gelirse ödül YEMİN EDERİM ki herşeyi değişen 10 PRE Şimdiden teşekkürler ve saol iyi günlerNot: İnanmassanız bile en azından yardım amaçlı bir şey söyleyebilirmisiniz?
Posted on 13 November 2016 - 09:40 AM
değiştiremezsin sonuçta free-gg dekiler çalıntı hesapPosted on 13 November 2016 - 10:38 AM
Abii minecon cape boşuna gitti abi ya eminmisiniz off adamın adı bide franklin bişey bişey