Store
Subscribe
90 80 Ms.?
Badliona giriş yapmadan önce 80 ms gözüküyor. Servere girdiğim zaman nedense 200 250 ping?, nedenki cok merak ettim giriyorum tamam güzel lag yok sonradan bir başlıyor. Adam ozaman kadar öldürüyor ztn, nedense bugun oldu bu arada

Dipnot: Şikayetci deyilim
 0
PM Link
Bana inat mi deyil diyorsun ? :/
 0
PM Link
@MarioLemina Hayır kardşm :)
 0
PM Link
@6891 lan olum yeter. işin gücün forumda aptal aptal "laglion - hacksiz badlion iste - bıktım badlion" gibi konular açmak badlion ücretsiz bir server buna dua et yeter. tüm kaliteli serverler paralı badlion ücretsiz. 200 ms aliyosan da senin sorununun ben almiyorum git kendine internet al kardesim. millet senin pinginle mi ugrascak.
 0
PM Link
@Tembell sen nasıl konular açıyorsun gorelim ? herkes aynı düşüncede premium a 257 tl vercez biraz uyanık ol
 0
PM Link
@Tembell uza su forumdan kardsm sanane ben açarsam açarım konu ne vericem lan badliona para mara sanane ulan uyanık ol o beynini çalıştır gramda olsa çalıştır o beynini 257 tl neremden cıkıcak ln?
 0
PM Link
@MarioLemina bırak onları beyinleri olsa..
 0
PM Link
+1
 0
PM Link
1 ay once premium a kufreden adam premium konusuna onyargılı davranıyor..
 0
PM Link
mcsg de sınırsız quantum 320 tl ydi :/
 0
PM Link
peki.
 0
PM Link
normal
 0
PM Link
276 TL falan olmayacak Saçma Saçma Konuşmayın. Sanırım 5 Dolar 1 Aylık 15 Dolar Ise 3 Ay Ama Emin Değilim.
 0
PM Link
@realstrafehit herseye burnunu sokma 1 yıl icin bile 276 tl odicez 71 doları hesaplasana bi konusacagına
 0
PM Link