Subscribe
UHCTR Sezon 2! Tarih Aralıkları-Daha Çok Bilgi.
Last edited on 18 October 2017 - 11:27 AM by qmr_
UHCTR Sezon 2
Eğlenceli geçen bir sezon 1 den sonra UHC TR takımı olarak size UHC TR Sezon 2'nin geleceğini açıklamak isteriz. Yapılan ilk etkinliğe göre daha fazla değişiklik,yenilik ve bazı şeylerden kaçındık. Ek olarak eleştirilere her daim açıktık. Aldığımız düzgün belirtilen eleştirileride göz altında bulundurarak. Yeni gelecek sezonu size açıklamak istedik.
Yaptığımız ilk etkinlikte eğlenen sayısının çoğu kişi olduğunu fakat bizim tarafımızdan hatalarında göz ardı edilmemesinin gerektiğini düşünüyorum. İlk öncelikle evet UHCTR kanalından yayınlanan yayındaki kordinat hatalarından bahsedeceğim. Yayında indirilen (hostluk amaçları ilen) indirilen xray benim tarafından daha önce indirilmemişti. Kordinatı ise kapatmayı unuttum ve bu çokda olmasa bir kaos yarattı. Bazı insanların elmas ghostladıkları dedikodusunun doğrulandığına ve hatırlatmak isterimki kimsenin bu etkinlik sırasında madende ölmediğide apaçık ortadadır. Bizden gelen bir özürden sonra bunu uzatacak insanlar zaten bir sonraki etkinliklerden men edilmiştir.
Ayrıca ülkemizde zaten yaygın olan ''bilgi,düşünce hırsızlığına'' bazı ünlü şahızlar katılmıştır. Bu post onların etkinliklerine dair bir propaganda veya protesto niyetinde değil. Sadece UHCTR'nin sadece yayında 200 kişilik açılmaması gerektiğini özel kişilerin girebileceği,her insanın sokulmaması gereken bir etkinlik olduğuna inanıyoruz. İnsanların oyunlarının şanssız gitmesi ve sonucunda kendilerini lavda öldürmesi bizim sorunumuz değildir. Sunucuya dair atılan ''kılıcım düştü'' dedikodularınada yayınlarını tekrar izlemesine, karşı tarafın yalan söylediğinin ve bunun bizim tarafımızdan cezalandırılamayacağını umarımki anlamışlardır. Ayrıca insanlarında sözlerinde durması onların şerefini,saygıdeğerliğini ve aldığı eğitimi gösterir.
Bu konudan sonra bu ilan postunda sadece şundan bahsedeceğim (UHC TR ile ilgili)
Tartışmadan sonra FFA olmasına karar verildi.
Kasım Ayı içerisinde yapılacak
Başvurular bu postda değil ancak kişi sayısı 48'e çıktı.
Badlion Clienta gelecek güncellemeden sonra BAC Zorunlu opsiyonu bu sefer oyun için direkt açılacak.
Yayın olmayacak.
Blacklist (karalistelenmiş UBL oyuncuları+ bizim karalistelediğimiz oyuncular olacak)
Herkese açık öneri için Discord Adresi Açılacak.
https://discord.gg/NWwDFAE
Posted on 18 October 2017 - 11:39 AM
+1 Açıklayıcı bir yazı olmuş ama şunu merak ediyorum, sezon 1 den direk alınan oyuncular neye göre belirlenecek? Kill felan mı?