Last edited on 20 February 2018 - 02:09 PM by Dinozor
@Myqs Nasıl Konuşturduysak ÖYLE SUSTURURUZ !Posted on 20 February 2018 - 02:23 PM
Çünkü Seni Ciddiye almiyorum anlamiyor musun çok çocukça davraniyorsun bir kere kestin diye RAPED BY ROQD diye spamlayan sendin hatirlatirim harbiden baya aptalsin :)Posted on 20 February 2018 - 02:39 PM
Myqs wrote
MADEM CİDDİYE ALMIYON BENİ KESTİĞİNDE NEDEN MUTLU OLUYON OROSPU ÇOCUĞU ? BUNU MU DİYİM
Posted on 20 February 2018 - 02:42 PM
KLANIN APPEALINDA BÖYLE ŞEYLER KONUŞULMASIN ÖZELE GEL ÇOK KONUŞCAKSAKPosted on 20 February 2018 - 02:49 PM
Sırf Dalga geçmek için bu yorumu yazdim O Raped By Roqd yazina karşılık olarak :) + olarak şu anda senin klan yerin kirleniyor benim sorunum değil :)Posted on 20 February 2018 - 02:54 PM
christosfava wrote
Myqs wrote...
40 kere vs attıysanız 35ini roqd almıştır, şimdi bir kere aldın diye götünü kaldırma otur sus yavrum :)
İyi yazmışın
Posted on 21 February 2018 - 04:11 AM
klanindaki köpeklerinle başarilar zaten sizin tayfanin thatcher dışında bi kişisini bile siklemiyorum çünkü ölünce ha x öldürünce GG EZ L yazan köpeklerden ibaretsiniz.Posted on 21 February 2018 - 04:27 AM
Myqs wrote
1- Sana Bir Kere Hack Demedim (Zaten Daha 1 veya 2 kere kesebildin oda ısınmadan)
2- Aynen Hepimiz Köpeğiz Sen İnsansın Sen Doğrusun Abi Yapma Abi Yolundan Çıkartma Abi Abi Senin PvP Taktiklerin Bizi Geliştiriyo Abi BİZEDE ÖĞRET BİR KİŞİYE 35 KERE NASIL KAYBEDİLİR ÖĞRET AMINA KODUMUN PİÇİ
3- İlk Sataşan Sizdiniz Bana Gıcık Kapıp 20 Kere Reportlayıp Sonunda Ban Attıran Orospu çocuğundan betersiniz.
4- Bu konu hakkında bir daha bu appeala bişe yazarsan son derece ciddiyim ANANI SİKERİM
5- Ayn Thatcher ı Sikle Çünkü Onu Zar Zor Kesip Sonuçta Kestiğin İçin Bişe Yazamıyorsun Çünkü Sen Ona BANA SATAŞTIĞIN GİBİ SATAŞMADIN. Bir Sataşta Siksin Ebeni SANA BİZİM KLANDAKİ HERKES OROSPU ÇOCUĞU MUALEMESİ YAPIYOR BUNU AKLINA SOK.
6- Duo_haptism le arkadaş değilip diyip 2v2 kasan HAYATINI MINECRAFTA verip göt zoruyla 1900 de TUTUNAN birisin. Hem yalancısın hem HAYATSIZ sın.
7- Artık Sen NE YAZARSAN YAZ HİÇBİR CEVAP ATMAYACAĞIM SENİ DİKKATE ALMAMDA HATA VAR BİR KERE KESİP LOL GG ANLAŞILDI L YAZAN MAL İNSAN 3-4 KERE KESER EN AZINDAN AMK 1 NE LAN 35-1 BIG L VERDİM GİTTİ.
Posted on 21 February 2018 - 04:59 AM
@Dinozor s14de silver 1 olan birinden ne beklenirki amk xd reportlarina baktigim zaman hepsinde silver1 sin ayrica oynamayi bilmeyen gerizekali bir kisisin tek yaptigin sey oklamak ve su koymak ayni zamanda myqs denen adam senin gibi orospu cocuklarina gram tryhard yapmadan daliyor 35-1 e gelirsek hani kanit nerde amina koyim max 5 kere vs atmissinizdirPosted on 21 February 2018 - 05:02 AM
Thathcera biz satasmiyoruz amcik evladi thatcheri ben severim adamlada baya vs atmisligim var (anticb heaabindayken) biz senin gibi tum kitlerini boostlatan orospu cocuklarina gununu gostermek icin reportladik ayrica myqs ile arkadas degiliz demedik 2 mizde sadece myqs ayri biri ben ayri biriyim bunu o olmayan beynine sok yoksa ben sokarimPosted on 21 February 2018 - 05:08 AM
Bu arada 1900 e zor tutunuyorsun dediğin adam 1950-2050 arasi geziyorum bence zor tutunan sensin zar zor 1939 olup buhc girmemek :PPosted on 21 February 2018 - 05:53 AM
@Duo_Haptism @Myqs1. Benim 1 hesabım yok diğer hesaplarımda Emerald 3 olduğumu görebilirsiniz
2. Bilgisayara geçiyim kanıtı gelcek BEN SENİN GİBİ VELET DEĞİLİM Kİ ORTAOKULDA OLUP SABAHÇI OLUP AKŞAMA KADAR HAYATIMI VERİP OYNAYAYIM OROSPU ÇOCUKLARI
3. Thatcher013 ü seversen Sev Amk Banane Thatcher013 BENİM 3 YILLIK OKUL ARKADAŞIM OROSPU ÇOCUĞU @Duo_Haptism SENİN HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ BENDEN İYİ Mİ BİLCEN BİZ NE YAPARSAK BİRLİKTE YAPIYORUZ KAN KARDEŞİM KADAR YAKINLIĞI VAR AMINI SİKTİMİN ÇOCUKLARI
4. Bütün RANKLARI HAKKIMLA KASTIM BU RANKLAR SİZİN GÖTÜNÜZE BATIYO HELAL OLSUN DAHA DA GİRSİN BANIN AÇILSIN DAHA İYİSİNİ YAPCAM 1800 GLOBAL YAPIP 1800 ELOYU TEKER TEKER ANANIZIN AMLARINA SOKACAĞIM BUNU YAZIN
Posted on 21 February 2018 - 05:59 AM
Myqs wrote
ÇOK MU GÖRDÜM OROSPU ÇOCUĞU BENİM S14 TEKİ OYNAYIŞIMLA ŞUAN KİNİN ALAKASI YOK BU 1/ 2 SEN SEASON 14 EM3 olan adama bu kadar rahat kesiliyorsan sana başka bişey demiyorum
Last edited on 21 February 2018 - 06:01 AM by Dinozor
Srnin bilmediğin seni siktiğim o kadar hesap var ki ağla amk orospusuPosted on 21 February 2018 - 06:03 AM
@Duo_Haptism SEN HİÇ KONUŞMA DUELLERDE ANANI SİKTİM KESEMEDİN HAHHAAHPosted on 21 February 2018 - 06:05 AM
Roqd#0697 ekleyin bir konuşalım bu olayı bitirelimPosted on 21 February 2018 - 06:09 AM
hala daha görmedim senin beni 35 el kestiğinin kanitini :)Posted on 21 February 2018 - 06:36 AM
Myqs wrote
Hala bilgisayara geçmediğim için olabilir mi okuldayım