Store
Subscribe
Bir gaming hikayesi (Bölüm 1)
Selam beyler ben Said, bugün size yaşanmış ve çok üzücü bi olay anlatıcağım…
Önümüzdeki haftalarda nodebuff rank kasıyordum ve ter dökerek TR1 olmuştum 1900 (Emerald) olarak ve 2000 e doğru kasarken tam 1928 elo iken karşıma 1500 geldi ben onu kesersem 3 o beni keserse 28 alıyordu. Neyse biz bununla fighte giriyorduk genelde eşit gidiyordu fightlarımız ilk el ben bunu aldım sonraki el ise bu beni kesti sonra 1-1 oldu durum bende kim bu 1500 elo bu kadar nasıl oynuyabiliyor dedim ve profiline baktım nasıl oldu bilmiyorum ama profiline baktığımda gaming isimli profil açılmıştı bende bunu gördükten sonra çok sinirlenmiştim. Yani sırf 1700 elo olmak için arkadaşını (aynı ts de olduğun arkadaşını) sırf 30 elo için kesmesi sinirimi bozmuştu yani giden elolara değil yaptığı orospu evlatlığına üzülmüştüm ve bende 3. karşılaşmamızda sırf nedenini merak etmek için chate beni draineleme hub çekelim yazmaya çalışmıştım ve muteli olduğumu fark ettim ve sonra ben yazarken bu kişi agro yapmıştı yani yazamadan bana dalmaya başlamıştı tabi benimde gözüm dönmüştü sürekli 1 pot fazladan basıp canımı fulleyip quick atmaya çalışıyordum ve 0 potu varken beni kesti sonra benim tabi gözüm dönmüş ekranda sinirden terliyorum sürekli geriye çekiliyorum ama bu üzerime doğru falan geliyor ts den üst odaya çıkmaya kalksam beni keser bende fighta giriyorum işte hem sinirliyim hemde korkuyorum ben kesersem 3 alıcam o keserse 28 alıcak diye psikolejim bozuk neyse sonra biz bununla fightlarımızı bitirdik o 5 ben 5 falan kestim galiba tam hatırlamıyorum sonra bende 1840 eloya düştüm tabi sinirliydim sinirim sayesinde 2 - 3 1400 eloya daha ölüm 1790 a kadar düştüm sinirden dişlerimi ısırıyordum yani dogukan_gaming tarafından acımasızca drainelenmiştim ve bu insan kendinin legal yollarda rank kastığını söyleyen bi insan ve ben bunu report edip tüm yüzünü insanlara göstermek istemiştim başta ip den banlatmayı düşünmüştüm sonra aklıma bazı arkadaşlarım geldi o yüzden o işten vaz geçip başka bir sebep arıyordum yani o kadar sinirliydimki o an aklıma gelenler şeytanın aklına bile gelmezdi neyse tabi ben araştırıyorum bunu neyden banlatabilirim diye sonra aklıma şey gelmişti bunlar hesabını boostluyordu dürekli bende bu sebepten dolayı bunu report etmiştim ve 1 gün sonra gaming in hesabı ban yemişti benimde içimdeki yağlar erimişti tabi banı 1 haftalık yemişti ve ben 1 hafta sonrası için yeni yeni şeytanlıklar düşünüyordum nasıl banlatsam hangi hesabını banlatsam acaba arkadaşlarımında hesapları gidermi diye şeyleride düşündüğümden fazla birşey yapamamıştım tabi ben bu olaydan yaklaşık 2 hafta önce gamingin xray ifşalarını almıştım yani onu xrayden banlatıcaktım ve bunu ona söylemiştim 1 hafta bekle xrayden ban yiceksin diyordum ve oda buna korksada "ALSJDŞALDJ" yazarak tepki veriyordu. Neyse ben sonra Badlionda meetup oynuyordum yani rank kasan birisi değilim öylesine oynuyordum bende sonra bi dc ye falan bakıyım dedim ve çok ilginç şeyler gördüm beynimden kaynarsular akıyordu delirmiştim ve gördüğüm yazıya göre…
[Devamı Gelicek]
 1
PM Link
hayda çocuklar duymasından bile daha güzel amkrwq Q:Rwqjhrwqrjwqh
 0
PM Link
Anlat devamini simdi amk
 0
PM Link
deep turkish web gibi sevdim devamı gelsin
 0
PM Link