Subscribe
Bir gaming hikayesi (Bölüm 2) (Silinen Post)
Last edited on 26 March 2018 - 06:42 PM by RogerWaters
Badlionda meetup oynuyordum yani rank kasan birisi değilim öylesine oynuyordum bende sonra bi dc ye falan bakıyım dedim ve çok ilginç şeyler gördüm beynimden kaynarsular akıyordu delirmiştim ve gördüğüm yazıya göre UHCTR den atılmıştım sebebi ise gaming'i banlatmamdı çok delirmiştim yani sırf bi kişiyi banlattığım için UHCTR den atılmıştım (inanmayanlara kanıt: http://prntscr.com/iw8wp5). Evet bir türk staff beni sadice onun arkadaşını banlattığım için UHCTR den atılmıştım neyseki bu pek sikimde değildi yani 50 kişilik bir event uhc ve 45'i sakat 5'i olddu bende buna karşılık birşey yapamamıştım. Yapmıştım fakat karşıma hepbi cevaplarla çıkmışlardı diyordumki SercanRS ninde 5 e yakın banı var o neden UHCTR de diyordum ama onlar bana Sercanın hesabı çalındı ondan yedi diyorlardı (inanana). Bütün bunlar beni çileden çıkartmıştı delirmiştim resmen hemen badlionun sitesine girip birşeyler araştırmıştım bunların alt hesaplarını biliyordum fakat maç geçmişini inceliyordum ve ne göriyim bununla karşılaştım gamingin en yakın arkadaşlarından biri olan Dişteus kendi hesabını benim hesabımla boostluyordu http://prntscr.com/iw91zj ve bundan 2 gün sonra hesap badliondan G-Cheat ban yedi ve ben hesabı hemen geri çekip appealı yeniledim yani benim hesabıma girip G-Cheat ban yemiş ve bunu bana söylemedi. Neyse bunu fazla takmamıştım sonuçta loglarıma baktırıp farklı ipden banyediğimi kanıtlayıp banımı açtırabilirdim ve öyle de yaptım legendood hesabı benim hesabımdı ve çok az oynamıştım.Sonra olay büyümüştü tabi benim yani Said'in en yakın arkadaşı Affan'di tabi oda olaya kendi açısından bakınca beni haklı görmüştü ha beni haklı görmeden önce o gece beni draineledikleri gece odada birisi daha vardı odada gaming Dişteus ve matanmaini vardi evet bunlarvardi ben ise alt odada rank kasmaya çalışıyordum evet Affan akıllılık edip Dişteusa "sen bilerekmi yaptın?" diye sormuştu yani bilerekmi Said'i draineledin diye sormuştu Dişteusta buna karşılık olarak "Bilmiyordum Said'in Agrology hesabının adını wcqd yaptığını bilmiyordum" demişti e tabi bu burda bitmemişti herşey şimdi başlıyordu.
Affan bunun üzerine matanmaini'ne "O gece sende odadaydın söyle Dişteus biliyormuydu wcqd nin Said olduğunu?" diye sormuştu ve gelen cevap Affanın…
[Devamının Gelmesini İstiyorsanız Yorumlarda Belirtin]
bay di vey bu postumu gmr silmiş ve baya yorum yapılmış o posta yorum yapanlar bu postada doğru dilden yorum yapabilirmi ?
Posted on 27 March 2018 - 08:50 AM
her nekadar uhctr zevkli bir event olsada sercan rs her hesabından ban yiyor ve alınıyor uhctrye arkadaşıyız diye bu arada kesin çalınmıştır çalan adam zaten hiç maç girmiyecek neyse orası ayrı bi konu kişiler arasındaki tartışmanında uhctryi etkilemesi saçmason 2 3 aydır çok boş olaylar olduğunu söyleyebilirim