Store
Subscribe
BENIM GOZUMDEN BUHC OYUNCULARI (bi ben yapmadım amk)
*BUILD UHC*

GargamelPlayss: 2.5 yıllık arkadaşım ikimizde tamamen aynı oynuyoruz sadece benim okum ondan biraz iyi onunda lavı benden biraz iyi diğer herşey aynı. zamanında mcsg de aynı anda birbirimizi okla keserek 3 kere arka arkaya ikimizinde win aldığı olmuştu. gapp tricki attığım en zor insandır. (şuan wp den yazıyor)

Hanqover: herşeyi çok iyi dantehin türk hali gibi. bazen ben kestiğimde "abi kabak gibi haketmedin" diyor çok tatlı oluyor baha agayı çok seviyorum çok iyi bi insan. lavıda çok iyi kişiliği gibi.(artık rank kasmıyor)

CoptosloSpork: olta kılıç oyuncusu aimi çok iyi ama eğer karşısındaki adam kanserse " yağğ abiğğğ" diyor çok tatlı oluyor baha gibi burak agayida seviyorum. pubg de arabadayken kafasına sıkmıştım sonra sefoli tavayla kafama vurmuştu.(artık rank kasmıyor)

Myqs: genelde alt hesabımda geldi mainimde çok az vs attım fightlarımızda olta kılıcı iyiydi tryhardida iyi fakat bazen sinirlerine hakim olamayip üstüme rushluyor bende gapp trick atarak kesiyorum. ban yemiş fakat eloları kendisinin legal bir şekiLde kastığını düşünüyorum

FurkanAllen: baya oldu fight atmayalı enson vs attığımızda kavga etmiştik pvpsi iyi fakat sabırsız olduğu için çok sinirleniyor comboda 2000 olmuş haliyle aimide iyidir.

MasterRod- çok iyi balıkçıdır. oltaları tutsada karşı tarafın bir anlı cringe olmasına sebep olur

Gurvann: 20 yaşında adam seneye evlencek amk ne pvpsi hala

Wcqd: cancer olmam ama cancerimdir arkadaşıma bile spam yaparım en etkili silahim gapp tricklerimdir pvpim diğer insanlar kadar iyi değildir ama alışılmışın dışında oynarım yani bi anda rushlarım bi anda duraksarım burdada üstünlük kazanırım.

Merryzz: geçen fight attık iyi onuyor ama oynayıs tarzı çok rushtu yani birazdaha sabırlı olması lazım

MadeInTurkey: furkan aşırı kanser oluyor ama kanser etmekte aşırı zevkli oluyor lavı iyidir bowu sikim gibi.

Samettly: Sanaldaki sonsuz güvendiğim bir insan buhc si pc sine göre iyidir gönüllerin birincisi

*BURAYA SADİCE FİGHT ATTIĞIM KİŞİLERİ YAZDIM UNUTTUĞUM KİŞİLER OLABİLİR.
SON OLARAK DAHA FAZLA UZATMAYIN BENDE BU ŞEKİLDE BU TARZ POSTLARI BİTİRMEK İSTEDİM İLLA MUHİTTİNMİ GELSİN*

-KİMSEYİ BENİMLE KIYASLAMADIM
 0
PM Link
gurvan amcan seni yanaklarından öper
 0
PM Link
2 şey söyliyeceğim 1. si o ban haksız fakat herkes çamur atmaya yer aradiği için haksız elo drop banini bile elo boost yaptin diyor (ingilizce bilmeyenler) :)

2.si olum herkez tryhardimi beğenmiş benim 10 tane tryhard yaptiğim vs yi gösterin la oyundan sıkılıp sizin gap fakesi yapacağinizi bile bile üstünüze rushluyorum çoğu kişi gibi iki saat olta bekleyip 2 saat sonra oleyy 1 rod trick attim MyQs GG yapan salaklar var sana demiyorum :)
 0
PM Link
lan mq ben nherdeyimm
 0
PM Link