Subscribe
RAPE SERIES?
Posted on 25 April 2018 - 11:28 AM
Rape Series çekme amacım ve lakabım neden RapistRod ben sapıkmıyım amk adımı tecavüzcü tecavüz koycam.Rape tecavüz demek beni tanıyan insanlar anlamını biliyordur artık adım neden RıfatFg DEN RapistRod Fg nin anlamı FearlessGame iken millet Fetullah gülen demeye başladı bende direk ismimi değiştirme kararı aldım ve kendime ait lakap bulamıyınca madem ben 'Beni sinir edenlere oynayışıma laf edenlere' Rape Series çekiyorum Rape li birşey olsun dedim ve Rapist koydum masterrod da ozamanlar sevdiğim bir pvpciydi bu yuzden ondan izin aldım ve sonuma Rod koydum yani ben kimsenin ismini eleştirmedim siz neden eleştiriyorsunuz anlamadım Mesala Korel PVP bazı ytberler sonuna PVP koymuş kesin pro mesala bunun gibi benim ismime genelikle google çeviriden baktıkları için bir eleştiri daha yapayım thatcher normalde iron lady ile eş anlamlı iron lady Demir Delikanlı delikanlı bayan anlamına geliyor amk millet onune gelen isim koyuyor arkadaşımın biri adı xstreoist idi anlamını bilmiyor müzikle ilgili birşeyneyse umarım anlamışsınızdır artık saçma sapan konuşmayın amk 14 yaşındayım itiraf ediyorum artık bu arada mc den birazcık sıkıldım Pes gircek türk skypelei pes 2018 gircek ?? :D bye :*