Subscribe
Bir sonun başlangıcı...
Posted on 11 May 2018 - 02:34 PM
Herkese merhaba dostlar! Bugün bazı kişiler için biraz kötü bir haberle karşılaştık. Badlionun kapanması…Biraz badlionda oynayan dostlarım üzerinden konuşayım.
KaanC / qmr_
Kaan aga'yla Badlion Türkçe Yardım'da tanışmıştık. O günden beri belki de en sevdiğim abilerim arasındadır.Badlionda yeniliklere imza attı. Mesela UHCTR. Özetlemek gerekirse tanıştığım en iyi arkadaş ve abilerden biri. (daha hiç konuşamadık kaan abi ^^)
HasanAllen
Hasan abi'yi youtube'dan görmüştüm. Kanalını baya bi iyi takip ediyordum. Sonra premium filan aldım. Sonrada BTY'da onu daha çok iyi tanıdım. Ve iyi ki de tanımışım diyorum. İyi tanışmışız hasan abi!
ChessBoy_99
Can abi'yle daha hiç konuşmuşluğum yok. Sadece videolarda veya discordda bazen odalarda konuşuyoruz. O da böyle 2 kişi değil , 10 kişi felan var. Yine de çok fazla konuşmuşluğum olmamasına rağmen can abi'yi de seviyorum.
Powahfull
Yine bir BTY vakası. Kıvanç abi yani Powahfull'la BTY'da tanıştık. Bir ara ban mevzum vardı. Orada da bir konuşmuşluğumuz vardı. Kıvanç abide iyi bir insandır açıkçası :D
Emre
Emre'yle BTY'den tanıştık. Yani daha doğrusu şuanda yazdığım her kişiyle BTY'den tanıştık. Çok iyi bir kişidir. İyi varsın. <3
Son olarak herkese büyük minnetlerimi sunarım.
Posted on 11 May 2018 - 02:37 PM
iEmreP3RFECT wrote
Sende İyiki Varsın Kardesim <3
ah be kardeşim <3
Posted on 11 May 2018 - 02:41 PM
MadeInNoSpam wrote
Mustafa Kemal Atatürk <3
ne alaka :D yine de <3 ne yapalım