Store
Subscribe
Aptal insan
Bugün yt ye baktım xsycho nun realini atmiş ibrahimsabanci ilk başta umursamadim sonra bi bakiyim dedim kısa diye baktim böyle işte fotoğraflarini gösteriyor sonra dalgasini geçiyor iyi hoş kavga ediyorlar sonuçta fakat bi anda annesiyle dalga geçmeye başlıyor gargamel diye vs. videonun yarisi onla dalga geçmesiyle geçiyor sonrada videonun sonuna baya üst düzey bir diss oldu diyerek yaziyor.Acaba hiç düşündün mü senle ilgili öyle bir şey olsa ve annenle öyle dalga geçseler ve annen bu videoya denk gelse biraz empati yap kavga etsene birde yaptiğin bir saçmalıktan bahsedicem sw ye sadece hileyle giriyorsun ve öldürdüğün kişiler küfür edincede Ben sporcuyum heryerde yarışmalara katılıyorum nerede olduğunu söyle gelince evine gelecem vs. diyorsun açıkçası pekte güvenme kendine BOŞ yapma ve

ADAM OL

0
PM Link
Olum adam senin fotonumu koymuş videoya? Boşuna post açma şöyle bu seni ilgilendirmez (ibrahimide, xsyhcoyuda sevmiyorum ikisinide)
 1
PM Link
sevmemek bir şey değil konuşmuşluğum bile yok fakat yaptiği şey şerefsizlik
 0
PM Link
Myqs bu videoyu paylaşarak ona reklam vermiş oluyorsun. Sözde kötü bir şey olduğunu savunuyorsun fakat bu videonun linkini atma amacın nedir?
 0
PM Link
Sen nie atlıosunki senlik bişey yok karşılıklı olarak birbirlerine salakça bişey yaptılar bunu farkındalar
 0
PM Link
Myqs Sana Küfretmicem Düzgünce Anlatıcam Şimdi Sana Olayı Bir Sikim Bilmeden Atlamayın Amk Şu Her Sikime xSycho Bana Tel Numaranı At Demişdi 1 Ay Önce Benimde Telefon Hattım Bir Şey Yüzünden Block lanmıştı Bende Annemin Telefon Numarasını Attım Bu Gerizekalı Bizim Dc OOlsun Başka Kişilere Bu Numarayı Yayarak Arattırıyor Ve Tehtitte Bulunuyor Bende Dedimki Birdaha Annemin Telefonunu 1 Kişi Bile Arasa Ben Senin Kid Seriesini Atarım Dedim Ve Sonra Kendi Arayıp Troll Yaptığını Sandı Olay Sadece Bundan İbaret Biz Zaten bu Sorunu Armızda Çözdük VE Ayrıca ve Ayrıca Bu Konuyla Senin Hiç Bir Alakan Yok Günü Gelince Herkezin Anasına Söversiniz Amk Sonrada Korursunuz Bunu Cidden Anlamıyorum Bence Senin Tanımadığım iÇin hiç ilgilendirmiyor bu konu seni iyi akşamlar! (IbrahimSabanci)
 0
PM Link