Posted on 11 November 2016 - 01:48 PM
Badlion Owner ve Modlari size sormak istediyim onemli bi konu var??Bildiyiniz gibi 1.8 surumu icin labyy mod dediyimiz bi mod paketi var ve bu paket bize 1.8-i 1.7 surumu gibi oynama sansi veriyor. AMa bu modun icerisinde xray,aimbot, tarcer, ve en onemlisi double Click var. Benimde dokunmak istediyim konu bu az once bir arkadas ile bir pvp kapismasi yasadim ve bu pvp kapismasinda arkadas surekli beni doble click ile kesti bende mrak ettim ve kanalini felan sordum. Oda bana kanalini attim ve alltaki manzara ile karsilastim http://i.hizliresim.com/ZYrVyA.png ve buda onun videosunun linki eyer benim resim uzerinde oynadigimi felan dusnenler varsa
neyse sormak istediyim konu eyer doble click yasak degilse bizde kullana bilirmiyiz ?
Posted on 11 November 2016 - 02:01 PM
LabyMod'un içinde xray, aimbot, tracer ve double click yok. Kendin extra yüklersen olur. Ayrıca double click yasaktır.Posted on 11 November 2016 - 03:05 PM
Peki arkdasin videosunun uzerinde DoubleClik yaziyor ona ne demeli ?Posted on 11 November 2016 - 05:55 PM
Kardesim aptalmisin ? Double click sprinting toggled gibi bir mod o ayarlamis double click olsa ekranda mi yazardi ?Sen oynamayi bilmedigin için kesememistirsin -_-
Posted on 12 November 2016 - 12:29 AM
Bazı insanlar trol amaçlı Double Click ve Huzuni gibi hack programlarinin ismini yazabiliyorlar.Posted on 12 November 2016 - 12:46 AM
Zig_Zac :D ibloody mal herif jybedit ile degistire biliyosun hatta fps i gosteren mod ta fps yazisi yerine benim gibi fepese yazanlar varPosted on 12 November 2016 - 03:32 AM
xLellouchx Mal senin tobe tobe olm ordan mal lan yaziyonuz reala gelince azinizdan laf cikmiyo bunun dogru duzgun sekilde yaza bilirdiniz ben merak ettim die sordum zaten Zig_Zac adli arkadasla dun konustum double click olmadigini biliyorum sadece merak ettim ve sordum! Bu durumda mal durumuna sen dusuyorsun velet !Posted on 12 November 2016 - 04:01 AM
ToggleSprint modu o. İstediğin şeyi yazabiliyorsun oraya. Yani o hack değil.