Store
Subscribe
Quantum donor ve *Ç MCSG
Beyler ve stuff lar öncelikle şunu açık açık belirtmeliyim ki bu konu badlionla bir alakası yok. Bu konuyu buraya yazma sebebim girişte BURADA MİNECRAFT HAKKINDA HERŞEYİ KONUŞUN yazmasıydı. Sonra hiç kimse gelip bana veled veled atar yapmasın. Öncelikle ben yaklaşık 1,5 yıl önce MCSG den quantum donor almıştım. ( Şimdi bana atar yapmayın o zamanlar YT liğe başlamıştım ve dikkat çeksin diye ALDIM ama ne yazıkki kanal 6K da botdan ban yedi belki aranızdaki iyleyicim vardır kanalımın ismi CatGaming di ve kanalda bulunanlar MinnosPVP PapatyaPVP ve PamukPVP vardı inanmayana ss atarım Skypem: MinnosPVP ekleyin) Ama daha sonra MCSG kapanınca paramı geri vermediler + yeni MCSG de donorda olamadım. Napmam lazım bu *erefsizlere karşı ben burda 100$ a yakın para verdim ama daha iki yıl geçmeden aldılar *içler. Napabilirm yorumlara yazın beyler.
 1
PM Link
Küfürleri yıldızladım mute atarsanız *ikerim böyle işi
 1
PM Link
Ne yazıkki doğru :(
 0
PM Link
Saol
 0
PM Link
Hiçbir şey yapamazsın maalesef. Benimde yan hesabımda platinium donor vardı, o da gitti.
 0
PM Link
Hayırrr *Ç MCSG
 0
PM Link
Herşeyin arasından yabancı biri olarak,
Yeni mcsg'den cidden haberim yok?
Nerde,nasıl,kim,neden.
 0
PM Link
MCSG nin yaptığı çok ayıp bir şeydi insanlara lifetime olarak donor sattılar sunucuyu kapattılar.
 2
PM Link
+1
 0
PM Link
Benim de plat donorum gitti yapacak bir şey yok )=
 0
PM Link
Hepinizden Allah razı olsun artık üzülmüyorum bile oyuncularına bu kadar değer veren bir serwer kandığı için çok mutluyum sağolun,varolun.
 0
PM Link