Store
Subscribe
3 HAFTADIR BAKILMAYAN REPORT
3 hafta önce bi arkadaşı anneme küfür etti diye report etmiştim buda linki: https://www.badlion.net/forum/thread/141005/post/782612#782612
lütfen neden bakılmadığına bir bakın bendemi bir hata var yoksa sizmi gözden çıkarttınız eğer burdan bu reportu halledebilirseniz lütfen
http://hizliresim.com/E3kknn halledin @Mutsuz
 1
PM Link
Zaten reportun kabul edilmiş.
Ama yinede bundan sonra bu reportu halledin, halledin diye birini etiketlemeyi bırak,sabretmen gerekiyor.
 0
PM Link
Pardon
 0
PM Link
bilmiyorum ama senin beyninde gayet bir sıkıntı var anne bacı küfürleşmek bana göre veletlik ve 17 yaşındayım senin gibi 14 yaşında veledin gözünden velet olmak pek umrumda değil ispiyonlamak başka reportlarmak başka gerizekalı sokakta sen biri birini bıçakladığını görünce sen gidip o adamı polise şikayet etmezmisin nedenide adam yaralamanın veya öldürmenin suç olduğundan dolayı buda aynı şey badliondan küfür yasak ve bende adamı report ediyorum birazcık beyin fırtınası yapsan ispiyonlamakla report etmenin farkını anlardın burda forumda laf çalacağına bence gitde teoguna çalış :)
 0
PM Link
Pardon
 0
PM Link
ortada sorunmu var aptal velet senin ne skypeni ekliycem badlionda archbota 2 gün önceden banımı açarmısınız video çekcemde diyen gerizekalıdan ne beklenir anneye küfür edenleri reportlamak ne zamandan beri veletlik olmus beyinsiz
 1
PM Link
Pardon
 0
PM Link
Skype ver 0Ç
 0
PM Link
İkinizde tartışmaya son vermezseniz forumdan cezalandırılabilirsiniz. Belirtmek isterim ki sebebi her ne olursa olsun biraz daha olgun davranırsanız daha güzel olacak.
 0
PM Link
Pardon
 0
PM Link
Çok yardımcı oldun
 0
PM Link
Bak ben buradda medeni 1 şekilde skypeden görüşelim diyorum. O korkuyorsa yada annesi onun veled olduğu için tanımadağ kişileri eklmesini istemiyorsa (ki eminim öyledir) anlarım. Ama burada kendini büyük göstermek için ergen ergen laflar atmasına gerek yok.
 0
PM Link
Bide sırf benden üstün gözükmek için ban yiyip yemediğimi araştırmış XD
 0
PM Link
Harbi veled ya :D
 0
PM Link
@northernwinterr seninde açıkcası ben stafflığına varya adam anneme küfür ediyor hiç forumdan bile engellemiyorsun
 1
PM Link
ve emin olun bu anneme sebepsizce küfür eden arkadaş forumdan perma engellencek ve senin hakkındada şikayet yazıcam
 1
PM Link
Beyler yapmayın öözellikle MinnosPVP sen. Olum yazık ya biraz medeni olamıyonuzmu. Nolcak MinnosPVP o sana slype verince biribirinize ana bacı dalcaksınız ya peki sonra devamını hiç düşündünmü. Hem MinnosPVP bu senin sorunun onun sana skype vermemesi onun veled olduğu anlamına gelmez artı MinnosPVP daha 15 lise 2 ama 16 ya girmesine 2 ay var. Valla sizden adam olmaz ikinizdende tiksiniyorum
 0
PM Link
lan benmi küfür ettim bi bi yukarlara çıksana anneme küfür etmesine rağmen sesimi çıkartmadım o staff la minnospvp cezasını çekicek bu küfürlerin
 1
PM Link
İlk olarak,
Lütfen biraz daha olgun davranmaya özen gösterelim.'Ben sesimi bile çıkartmadım' diyorsun, ancak karşındaki kişi sana küfür edince sende küfür etmişsin,tek fark ise annesine etmemen ki ikiside saygısızlık. Şu ''anneye küfür''ü bir kriter olarak görmeyi bırakıp biraz daha saygıyla davranmalısınız, ikinizde.
Bu son uyarı. Eğer bir daha bu gönderimin altında yok 'ilk önce o başlattı' , 'ben bir şey demedim o dedi' gibi yorumlar veya bununla ilgili bir yorum görürsem, forumdan cezalandırılacaksınız.Bu konu burada kapanıyor ve dediğim gibi, reportun zaten kabul edilmiş.Sanada tavsiyem bundan sonra böyle bir thread açmadan önce emin olman.

İyi Günler & İyi Oyunlar.
 0
PM Link
Tamam hakılısn burada şuçlu benim herkezin önünde Enesten özür diliyorum
 0
PM Link
Thread is locked