Posted on 16 November 2016 - 02:03 PM
Merhaba Öncellikle Adım Muhammet Clanımız Var Sadece Bos Bos Duruyorduk Bende Bunu Yazasım Geldi Sadece Ama Oyuna Klan Savaşları Getirilirse Eğer Çok İyi Olur.Klanara Özel Oda Olsun Ve Orda Klan Savaşları Yapılsın Aksi Taktirde Klan Özelliği Bir İşe Yaramıyor.Bunu BirDüşünün Eğer Mantıklı Gelirse Klan Savaşlarını Ekleyin Hemde Oyuncuların Aktifliği Daha Çok Artış Gösterecektir
Posted on 16 November 2016 - 11:47 PM
SG'de var. Arena da party yaparak yapabilirsin. CTF de 5v5 savaşları destekliyor.Posted on 17 November 2016 - 10:37 AM
Suan forumda klan sistemi bulunmaktadir. ArenaPvP'de Party Kurarak klanlarla vs atabilirsiniz.Posted on 18 November 2016 - 04:44 AM
asıl sorun şu 5v5 atarsın o kolay işte sorun olan o diğer 5 kişiyi bulmak forum bunada yardım ediyormu araştırmadımda clan wars atmayı özledim mcsg de bol bol sg de atardık Türkiyenin en iyi clanı Brutaldık gayet iyiydi sadece uhc için oynuyorum mc yi yoksa bırakırdım gerçekten :dPosted on 18 November 2016 - 05:03 AM
Enes haklısın gayet sana katılıyorum :D MCSG de Clan savaşları iyidi ama *içler kapattılar v donorumun parasını geri vermediler >=€Posted on 18 November 2016 - 05:53 AM
donoru ben almadığım için benim için sorun yoktu :DLast edited on 18 November 2016 - 12:04 PM by SkullDiamondz
Şanslı :D