Last edited on 23 November 2016 - 07:54 AM by M3LIH_TR
KucukPiro_V2 (adında oldugu gibi küçük) küfür etti.Nedeni ise arena pvpde yenmem elimde ss ler var banlatabilir miyim banlatırsam ss i nereye atmam lazım veya başka nerelerde konu açmam gerek yardım eder misiniz. Aynı şekilde donor bi kişi de küfür ediyor bunun nedeni ise duelini kabül etmedigim her ikisinin de ss i varPosted on 23 November 2016 - 08:16 AM
https://www.badlion.net/forum/category/8Bu linkten eğer kanıtın doğruysa ban/mute arttırabilirsin
İyi günler
Posted on 23 November 2016 - 08:29 AM
sanada bi staff versinler her şeyi sen cevaplıyon Allah razı olsun :DPosted on 23 November 2016 - 08:58 AM
Herşeyi Cevaplamakla staff olunsaydı oyuncudan fazla staff olurdu staff için ingiliççe şartPosted on 23 November 2016 - 08:59 AM
yeter ya kafayı yiycem teogdan çıktım kafa dağıtıyım diye oyuna girdim her kestiğim sövüyo bu ne herkesi report ettim kimse korkmuyoki 2 gün mute yeriz olur biter diyo biri bişey yapsınnPosted on 23 November 2016 - 12:38 PM
Bunun sebebi insanları kimsenin report etmemesi. Çünkü badlion gelişmekte olan bir serwer. Eğer herkez report etseydi insanlar“Salak, aptal, mal” bile kullanamazdı. Ama yavaş yavaş hepsi olacak. Ve bu arada TEOG sınavın geçti kolaymıydı? Umarım istediğin liseye gidersin. Bu arada bana Staff olmam gerektiğini söylemişin (estafurullah :)). Aslında ingilizcem fena değil ama başvuru yapmamamın sebebi Nasıl Staff olucağımı bilmemem. Ama olsun önemli değil. Ben burda insanlara yardım etmekten zevk alıyorum.
İyi günler ve yarınki TEOG sınavı için başarılar.
Posted on 24 November 2016 - 08:37 AM
SAĞOL YAŞADIGIM ŞEHİRDEKİ EN İYİ LİSEYE GİDEBİLİRİM GİBİ BUNDAN ÖNCE ÇOK AZ KÜFREDEN ÇIKIYORDU AMA BU SIRA ÇOK ARTTI ADAM DONATOR ARENA PVPDE YENDİM DİYE SÖVÜYO ESKİDEN REPORT ETMİYODUM AMA BUNDAN SONRA REPORT EDCEM AMA YETKİLİLERİN BANLIYCAĞINI SANMIYORUM ADAMLAR ALIŞMIŞ BİR GÜN MUTE YERİZ BİTER DİYORPosted on 24 November 2016 - 08:38 AM
adamları 1 gün mutelemişler başka bişey yok:) ertesi gün yine aynısı yine reportla yine 1 gün mute :D çok iyi dimiPosted on 24 November 2016 - 09:25 AM
Onların kendi veledliği ben olsam uğraşmazdım bile çünkü onlara en iyi tepkiyi SUSARAK/TAKMAYARAK verirsinİyi günler.
Posted on 24 November 2016 - 12:07 PM
GÜZEL FİKİR /i gibi bişeyde engelliyodun bundan sonra öyle yapıyımPosted on 24 November 2016 - 02:51 PM
I can not speak unlimited mute TranslatorGEREKSLZ mute swearing unlimited muted please open me blam