Last edited on 25 November 2016 - 03:30 PM by Powahfull
TanıtımŞu ana kadar gördüğümüz en büyük soru, Badlion Premium’un banlar ile olan ilişkisinin tam anlamıyla aydınlatılması. Şimdi size eski banlar ve cezalar ile ilgili ne yapacağımızı ve ne için yaptığımızı anlatacağım.
İtiraz Sistemi Neden Varoldu?
Biz neden insanlara ban’larına itiraz etmeyi izin veriyoruz? Biz neden insanları bir ban’dan sonra IP ban’lemiyoruz?
Biz Badlion’da ikinci şanslara inanırız. Bazılarınız akıllı ve cömertliğimizin avantajını kullanarak ve buraya gelmeyi seçiyor ve tekrar hile yapmıyor. Bazılarınız cahilcehile yapmaya devam ediyorsunuz ve hesablarınızı kitliyorsunuz/IP ban yiyorsunuz. Biz Badlion’da gerçekte, insanların oynaması ve eğlenmesi için adil bir rekabetçi platform sağlamaya çalışıyoruz. Bazı insanlar buraya kötü niyet ile geliyorlar. Yani insanların oyun için deneyimlerini mafvetmek için. Bazı insanlar “görünüşe göre hile yapıyor, o zaman bende hile yapmam lazım” diye aptalca bir düşünceye kapılıyor. Bu da eski ifadeyi dile getiriyor “2 yanlış, 1 doğru etmez.” Biz hala ikinci şansa inanıyoruz ve herkesin burada adil oynamasına izin veriyoruz, çalışıyoruz. Bunu seçmeyenler için Gcheat oyuna giriyor ve bu yüzden sistemimizde 15 binden fazla IP ban var.
Birleşmiş Topluluk
Minecraft’ın ve Badlion Premium’un başarısının devam ettirmesinin tek yolu topluluğun birleşmiş olması ve daha güzel bir yer yapma çabasıdır. Minecraft’ın aktifliğinde düşü var (ve eminimki Mojang’da bunun farkında) ve bunun en büyük sebebleri hile kullananlar. Şu anda Minecraft’ta tüm geçmiş zamanlardan daha fazla hileci var. Ve bu oyunu tahrip ediyor. Badlion Premium’un bir amacı ise oyunu adaletli bir ortam yapmak ve oyunu öldürmektense oyunu geliştirmek. Ve gerçek şu ki Badlion Premium paralı ve bu hile yapmak isteyen oyuncuların sayısını düşürecek çünkü oyuncular Badlion Premium’a giriş hakkını kaybetmek istemeyecek.
Bu oyunun ve gerçek rekabetçi esport ortamının sadece topluluk birbiriyle daha iyi ve daha rekabetçi bir ortam yapması için çalışmasıyla olur. Badlion Premium bu gerçeklere ulaşmak için yardım etmeye hazır.
Temiz Bir Sayfa
Badlion’da 700.000 ban ve 15.000’den fazla IP banları var. Bu banlanan hesapların sayısı rezalet. Crackli alt hesaplar ve dynamic IPlerden dolayı bu insanları başkalarının oyun deneyimini berbat etmesini engellemek çok zor bir şey. Bu da Badlion Premium’un akla geldiği yer, sürekli hile yapanlar çok çabuk kendilerini platform dışı görmeleri ve bir daha oynayamaları. Badlion Premium’un ban sistemi Badlion için yeni bir şey, ve hiç bir şey kısa etkili değil.
Ve bu benim burda ve şimdi yapacağım net uyarımdır ki: BADLION PREMIUM’DA SUREKLI KULLANMAK ISTIYORSANIZ HILE KULLANMAYIN
Söylediği üzere, Badlion’da her kişiye Badlion Premium ürünü için yeni bir ceza sistemi yapmayı karar verdik. Bu demektir ki, Badlion Open’da ki (şuandaki na.badlion.net, eu.badlion.net, sa.badlion.net, au.badlion.net sunucuları) olan cezaları (banlar, IP banlar, mutelar) kullanmayacağız. Badlion Premium’daki ban/mute sistemi, Badlion Open’da %100 ayrı olacaktır (farklı website ve ceza geçmişi).
Bunu vurgulayarak söylüyorum, cömertliliğimizi avantaja çevirmeyin. Eğer Badlion Premium'dan banlanırsanız, Badlion'a güle güle öpücüğü verebilirsiniz. 2. bir şans hiçbir şekilde verilmeyecek ve bütün banlar en az 1 yıl sürecektir. Eğer hile yaparken bizim yan anticheatimiz tarafından yakalanırsanız, forum hesabınız silinicektir. Silinmenin anlamı bütün istatistiklerin ve servislerin silinicektir ve bütüm servislerden engelleneceksiniz. ( Premium, AC Client , Badlion PvP Mod, Teamspeak , forums , discord etc.)
Sonuç
Biz bütün badlion topluluğunun yeni olan premium ürününü tanıtırken arkamızda olmasını istiyoruz. Yeni aramıza katılanlar oldukça, bize yardım edildikçe ürünümüz daha iyi olacak ve daha başarılı olacaktır. Biz, Badlion olarak her zaman oyuncularımızı dinlemenin önemli olduğuna inandık (ve hayla inanıyoruz). Onlardan daha iyi neyi istediklerini kimse bilmiyor. Zaman geçtikçe topluluk ile çalışmaya devam edeceğiz ve Badlion Premium'u geliştiriceğiz. Ben bu ürünün yeni ve geliştirilmekte olan bir proje olduğunu ve 2017 senesi boyunca yeni özellikler ekleniceğini hatırlatırım. Websitede ve forumlarda aktif olun, böylece ne olduğunu takip edebilirsiniz.
Küçük bir yan not: @SmellyPenguin Developer logs'un başına geçecek ve yenilikleri her hafta sizinle paylaşmaya başlayacak. Ben bu aralar çok yoğunum ve bu konulardan biraz uzaklaştım. Smelly'nin benden çok daha iyi biy iş yapacağına inanıyorum.
Herkese teşekkürler ve Daha iyi bir Badlion topluluğu için ileriye bakın.
Birlikte Premium.
~Adam
Posted on 25 November 2016 - 03:44 PM
Hepsini okudum çevirirken hiç üşenmedinizmi? Helal olsun valla! İşte badlionda böyle Stafflar lazım. Saol PowaPosted on 25 November 2016 - 04:15 PM
@SkullDiamondz teşekkürler. Ayrıca @MasterPowah ve @Mutsuz ile çevirdim. Yani onlarında katkısı büyük bunda.Posted on 26 November 2016 - 01:59 AM
Gerçekten Bunu Sen Çevirmişsin Helal Olsun Başarılar <3Posted on 26 November 2016 - 02:41 AM
Helal olsun çok iyi çevirmişsiniz tek bir hata yok. Bu tempo ve kalite ile devamını görürüz inşallah. =DPosted on 26 November 2016 - 02:56 AM
beynimiz yandı çevirene kadar özellikle @PowahfullPosted on 26 November 2016 - 03:21 AM
Gercekten basarili bir sistem ve konu icin ellerinize saglik!Iyi günler!
Posted on 26 November 2016 - 01:42 PM
düşü var değil düşü"Ş" olması lzmPosted on 26 November 2016 - 02:06 PM
SirDeqdly wrote
Posted on 26 November 2016 - 02:07 PM
sorun değil anlaşılıyo iyi iş çıkarmışsınızLast edited on 27 November 2016 - 06:06 AM by MarioLemina
Bunu yazmaya üşenirdim sizdeki cesaret efsane.. Inşallah bende Turk bir mod olacağım Attım başvuruyu LENA'ya mesaj attım tamam dedi (ingilizce tamam :D) bakar inşallahama söyle bir olay var ben bir kez ban yedim.2. yi yersem açma şansım yok mu ? Tüm Denied banlara baktım adam kanıta bakmamış bile oysa ki kanıt orda çok mantıklıydı.
Posted on 27 November 2016 - 06:13 AM
Türk yada Türkçe bilen Stafflarin isimlerini yazarmisinPosted on 27 November 2016 - 09:03 AM
Türkçe bilen ve türk olan translatorlar:Masterpowah Powahfull Mutsuz Masmavi DonsuzAli Radioactivebeans iBrowny
Bu Yazıyı türkçeye çevirenler:
Powahfull Mutsuz MasterPowah
Posted on 28 November 2016 - 08:34 AM
Peki,bir sorum olacak.Şimdi donatorlar Badlion Premium'a yeniden para ödeyecek mi?Yoksa direkt gire bilecekler mi?Güzel çeviri bu arada.Tebrikler :)
Posted on 28 November 2016 - 11:18 AM
velociteH wrote
Güzel çeviri bu arada.Tebrikler :)