Store
Subscribe
BADLION PREMIUM: GAMEPLAY
Orginele Engelstalige Post: https://www.badlion.net/forum/thread/145463

Introductie

Deze aankondiging zal eindelijk de vraag van wat je zal kunnen spelen op Badlion Premium beantwoorden. Er zijn veel dingen die wij zullen geven op Badlion Premium, het eerste deel zal openbaar worden gemaakt in December 2016 en direct daarna, in Januari en Februari, zullen er meer dingen worden toegevoegd. Dit is een herinnering dat Badlion Premium een project is dat door het jaar 2017 alleen maar geüpdate zal worden. Hoe meer spelers zich in het begin bij ons aansluiten, hoe sneller wij het product kunnen verbeteren. Voor de duidelijkheid: voor elke gamemode in dit bericht is BAC (Badlion Anticheat) nodig.

5v5 PUG Matchmaking

Je hebt het woord "PUG" nu al een aantal keer gezien in de eerdere berichten met aankondigingen. Voor diegenen die niet weten wat een PUG is: Het staat voor "Pick up Game". Het betekent simpelweg dat je gekoppeld wordt met andere teamgenoten in een team vs team gevecht (5v5 in ons geval). We zullen je toestaan om alleen in de rij te staan of samen in de rij te staan (speel met 1 vriend) in ons nieuwe PUG Matchmaking systeem. Later, als we het product hebben laten groeien en als we meer spelers hebben in "de matchmaking pool", zullen we misschien veranderingen maken aan deze structuur.

De Matchmaker voor dit systeem houdt rekening met de volgende dingen:

1. Ping tot verschillende locaties van de server
2. Je MMR (of de MMR van de party) in de verschillende gamemodes
3. Hoe lang je aan het wachten bent op een gevecht

Ons systeem zal proberen om een eerlijk gevecht te vinden gebaseerd op deze verschillende factoren. Hoe langer je wacht, hoe groter het verschil kan worden in ping en rang, om te proberen om een gevecht te vinden voor jou. Je zal direct in de rij staan op deze client, dat gebeurt niet direct op Minecraft. Later, zal er een demo en zullen er meerdere video's zijn om dit te demonstreren. Elke gamemode heeft zijn eigen MMR, en er zal ook een globale MMR zijn voor alle 5 de gamemodes gecombineerd. Deze 5 gamemodes zullen ook de 5 gamemodes zijn in het eerste seizoen van onze competitie voor teams die binnenkort uitkomt.

Game Mode #1: ArenaPvP

Wat een verrassing? Badlion's meest bekende gamemode zal een van de 5 gamemodes zijn voor de nieuwe Badlion Premium PUG en Competitie (meer hierover later…) systemen. De gamemode zal 15 met de hand gekozen arenas bevatten en de volgende kits: BuildUHC, SG, Debuff, Soup, en UHC. Voor deze specifieke gamemodes zal jouw team van 5 een ander team van 5 vechten in een beste uit 5 gevechten reeks (veel 5'en toch?). Dit betekent dat je 3 rondes moet winnen om de reeks en de gamemode te winnen.

Game Mode #2: Survival Games

Nog een Minecraft gamemode die al zeer lang bestaat, Survival Games, zal ook voorkomen in het het Badlion Premium systeem. Je zal strijden met je team van 5 in afwisselende posities met een beetje ruimte tussen jullie in hier en daar (NIET KANT VS KANT) in verschillende met de hand gekozen SG Maps (nog niet gekozen). Het zal het doel zijn van je team om door de map te rennen, buit te grijpen van de kisten en het vijandelijke team te verslaan. Het laatste team dat nog leeft, overwint. Er zal alleen maar 1 wedstrijd gespeeld worden in Survival Games, anders dan de reeks van ArenaPvP: Beste uit 5 gevechten.

Game Mode #3: Skywars (NIEUW)

Veruit een van de meest bekende gamemodes in Minecraft op dit moment is Skywars. Ons nieuw systeem voor Skywars zal 12 spawn eilanden bevatten met een aantal verschillende lay-outs voor de teams om mee te vechten. De posities op de mappen zal ook in afwisselende posities zijn (weer niet kant vs kant). Het doel van dit is om ervoor te zorgen dat het gevecht niet zo snel eindigt in een gelijkspel. Kisten zullen opnieuw gevuld worden, spawn eilanden zullen uiteenstorten, er er zal een laatste deathmatch zijn als het gevecht niet snel genoeg eindigt. Deze game mode zal ook gespeeld worden in een beste uit 3 gevechten reeks gelijk aan ArenaPvP. Dit betekent dat je 2 van de 3 rondes moet winnen om de gamemode te winnen.

Game Mode #4: Rush (NIEUW)

Dit is nog een populaire game op vele Minecraft servers in Duitsland en ook een game mode die in ESL Play's systeem is, Rush genaamd. Het lijkt heel erg op de game mode die bekend staat als Bedwars. Elk team heeft een spawn eiland en een bed. Dichtbij zijn verschillende soorten geld spawners (brons, zilver en goud), er is ook een winkelier dichtbij. Je gaat naar de winkelier met geld dat je verzameld hebt en je koopt blokken, een pantser, wapens, en nog meer. Je doel is om het bed van het vijandelijke team te vernielen om ervoor te zorgen dat zij niet meer kunnen respawnen (in deze game mode kun je respawnen als je dood gaat). Als je eenmaal het bed van het vijandelijke team vernield hebt, zul je alle spelers van het vijandelijke team nog 1 keer moeten vermoorden om te winnen. Als je niet wint binnen de toegestane tijd, zal elke speler naar een deathmatch arena worden geteleporteerd met een baken in het midden. Aan het einde van een periode van 1 minuut in de deathmatch arena, zal het team dat het dichtst bij het baken is, op dat moment, winnen. Rush is een simpelere en een meer naar PvP georiënteerde versie van DTC/M.

Game Mode #5: Capture The Flag

Als laatste presenteren we Capture The Flag, van ons laatste toernooi gehouden op Badlion. Gelijk aan het toernooi, zullen 2 teams tegen elkaar strijden. Beide teams proberen de vlag van de vijand zo vaak mogelijk in te nemen binnen 15 minuten, terwijl ze ook proberen het andere team ervan te weerhouden om hun vlag in te nemen. Dit zal een beste uit 1 gevecht zijn.

Premium UHC's (BAC aan)

Zoals beschreven in de eerdere aankondiging over de prijzen van Badlion Premium (hier gevonden: https://www.badlion.net/forum/thread/144529) spraken we over Premium UHC's met voorrang. Deze UHC's zullen speciaal gehost worden op de drukste tijden van elke regio (1 per regio om mee te beginnen, het worden er meer als er veel verzoeksvragen zijn) en voor deze UHC's is het voor alle spelers verplicht om BAC (Badlion's Client Anticheat) aan te hebben. Deze UHC's zullen gehost worden op Open, dat betekent dat de UHC's zullen functioneren met 20 tps. Elke registreerde gebruiker kan deze UHC's joinen, maar gelijk aan onze bestaande UHC's is er een gelimiteerd aantal plekken. Als de UHC vol is en er zijn non-premium gebruikers in de UHC, zal er plaats worden gemaakt voor premium gebruikers door de non-premuim gebruikers een voor een te kicken op volgorde van lage tot hoge prioriteit. Dit betekent dat als je geregistreerd staat en geen Badlion+ rang, of geen nagelaten levenslange rang hebt, dat je als eerste gekickt wordt. Dan zullen de gebruikers met Badlion+/nagelaten levenslange rangen gekickt worden om plaats te maken voor de Badlion Premium leden. Als de UHC compleet gevuld is met Badlion Premium gebruikers zal er geen plaats meer worden gemaakt. Je zal niet gekickt worden als je een Badlion Premium lid in je team hebt. Als een team volledig bestaat uit non-Badlion Premium leden dan is er toch de kans dat je gekickt wordt als er ruimte in de UHC nodig is.

Dit is een van de weinige dingen van Badlion Premium die gratis is om tot toe te treden als je geluk hebt. Naarmate de tijd vordert en naarmate er meer mensen abonneren op Badlion Premium zullen we meer UHC's hosten op de drukste tijden om ervoor te zorgen dat meer mensen erin mee doen. De Premium UHC's zullen functioneren met 20 tps om mee te beginnen. We zullen langzaam aan 128 tps servers toevoegen als we het gevoel hebben dat de spelers ervan zullen profiteren.

We hebben meer plannen voor UHC en Badlion Premium die we later bekend gaan maken. Dat gebeurd als we dichter zijn bij het publiek maken van deze details.

ArenaPvP 1v1 League

De 1v1 league is jouw kans om te tonen hoe goed je bent in een 1v1 situatie, op de servers die alleen voor premium gebruikers zijn. De competitie zal een kit kiezen om 2 weken lang te spelen en aan het einde van de 2 weken, de #1 speler zal een prijs ontvangen, de ranglijst zal gereset worden en er zal een nieuwe kit gekozen worden voor de volgende 2 weken. Dit is alleen voor Badlion Premium leden en zullen functioneren met 128 tps. Deze speciale 1v1 ranglijst zal een voordeel nemen van de nieuwe premium locaties om voor de laagste ping mogelijk te zorgen.

UHC League

We zullen meer werken aan de volledige plannen/setup van een speciale Badlion Premium UHC League die ook in 2017 plaatsvindt. Er zijn nog geen details uitgewerkt dus ik heb nog niks om met jullie te delen, maar we zullen ook werken aan een aantal speciale dingen voor UHC in de start van 2017.

Conclusie

Dit dekt het hoge niveau van de nieuwe gamemodes die naar Badlion Premium komen. We zullen met de gemeenschap werken, zoals altijd, om te bepalen hoe we het schip, genaamd Badlion Premium, moeten sturen voor toekomstige gamemodes, details, en ideeën. Bedankt voor ons te helpen om dit punt te bereiken en we kunnen niet wachten om de volgende stap voorwaarts te nemen.

~Adam

Vertaald door @Koviho
 4
PM Link