Subscribe
Bu serwerde hile yasakmı
Posted on 13 December 2016 - 07:21 AM
xRizzeax wrote
Ben hala hile kullanıyorum eğer yasak olsa ban yerdim zaten hileyide manycraftın kurucuları yaptı siz bit şey bilmiyosanız ben napam bu arada Donotor ne demek noob lar. Zaten ban yiyeceksiniz. Asıl ban ok çakmak spawnınıa yapılır. Hepiniz malsınız abime söyl dim abim professional hekır ananimusda çalıştı baya pro hatta o kadar pro ki bana Free GG den hesap çalıyo. Bide benim ekipmanlarım razek ve moster 50.000 lereye toplattık bide ben hilesizfe 128 CPS yapıyım sorun yok zaten sizin gibi veledler anlamaz hepinizi king lere şikayet edicem ban yiceniz
Bana küftedenlerede salak. YouTube kanalımıza beklerim hızlıböcekmeyvesuyu kanalımın adı sizi döverim ağlarsınız abim sizin monitorlerinizi hecklicek ağlamayın bebekler
Bana küftedenlerede salak. YouTube kanalımıza beklerim hızlıböcekmeyvesuyu kanalımın adı sizi döverim ağlarsınız abim sizin monitorlerinizi hecklicek ağlamayın bebekler
ban ???!!! 2 yıllık işini iyi yapan uhc hostu - manager - translator ban yer mi olm sen kimsin lan trollüyon çok belli ban at @Powahfull şuna hostsun :D
Posted on 13 December 2016 - 07:51 AM
PatatesliSalata wrote
xRizzeax wrote...
Çocuk beni sinirlendirme NCSG de hack yasak olmayabilir (ncsg ne sdÇ.ad.z) Ama mcsg hack yasak anladın mı ? dövebilirsen döv buranın adminleri kaç yaşında biliyormusun ? 20 yaşından alttaysa ——- o zaman neden ismetrg 4 kez ghostclient den ban yedi lan bak atlarım uçağa gelirim oraya beni sinirlendirme
xRizzeax wrote...
SuperMice ına başlatma bebe oyunu bide bize velet diyon kimse kimsenin adamlığına karışamaz
@Powahfull at banı sinirlendim
xRizzeax wrote...
ha bu yüzden ben mcsg den Killaura diye sınırsız ban yedim ya hee buna ne diycen velet seniii
kimi kandırıyorsunuz adamlar seni banlayacak yetkiye sayip ASdvçdzXC:dsXç. onlar moderator de ondan asdgçfzsX.
staff ın ne demek olduğunu bilmiyorsun ingilizcen yok asıl velet sensin
Staff = Personel/yetkili demek beyin bedava ya gökten yağıyor
Powahfull wrote...
Sana katılıyorum fakat gülmeyin galiba engelli (ciddiyim dalga geçmiyorum yok abisi 8. sınıfmışta Acaba powah kaçıncı sınıf adam lise 2 asdfDCX:adz. banlamayın küfür diye)
xRizzeax wrote
Ben hala hile kullanıyorum eğer yasak olsa ban yerdim zaten hileyide manycraftın kurucuları yaptı siz bit şey bilmiyosanız ben napam bu arada Donotor ne demek noob lar. Zaten ban yiyeceksiniz. Asıl ban ok çakmak spawnınıa yapılır. Hepiniz malsınız abime söyl dim abim professional hekır ananimusda çalıştı baya pro hatta o kadar pro ki bana Free GG den hesap çalıyo. Bide benim ekipmanlarım razek ve moster 50.000 lereye toplattık bide ben hilesizfe 128 CPS yapıyım sorun yok zaten sizin gibi veledler anlamaz hepinizi king lere şikayet edicem ban yiceniz
hile yi minecraft ın kurucuları felan yapmadı bilmeden konuşma bazıları böyle zannediyor qasDFXDVX: Huzunyi ayrı biri Rubix i ayrı biri wurst u ayrı biri colgate i ayrı biri yaptı As>çdzc:X
Posted on 13 December 2016 - 08:01 AM
Kavga olmaya başladı artık. Bu kadar yeter.Kilitlendi.
Thread is locked