Store
Subscribe
Artık GELSİN PREMİUM!
@6891 aptal veled, biz sana karşı çıkınca yazdığın yazıyı düzenleyerek adam olunmuyor. Gerçekten hala anlamadıysan cidden beyinsizsindir -ki öylesin- @Tylarzzz orada bu şeyin paralı olmasından yakınmış sen orda öyle malla var demişsin. Gerçekten helal olsun. Daha sonrada düzenlemişsin. Bu arada badlion jitterden ban atmıyor. Haxsen adam gibi haxim de. Yalan yok bende hileden 2 defa ban yedim ama dürüst oldum. Bana cevap vericeğini biliyorum. O yüzen skypemi ekle oradan devam edelim sohbetimize(!)
Skypem: MinnosPVP
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

Master_Yasarcan wrote

Badlion premium parasız olsun fakat donor fiyatları artsın ranked sayısı 10 olabilir unranked 20 olabilir. MOD,STAFF olan sizlersiniz sizin düşünmeniz gerekir.

Ping le bunun ne alakası var? Hostlar başkalarına daha yakın diye şikayet ediyorsun.
Bizim görevimiz bunu düşünmek değil, ne translator ne de modların lütfen bilip bilmeden konuşmayın
 0
PM Link

Radioactivebeans wrote

Master_Yasarcan wrote...

Ping le bunun ne alakası var? Hostlar başkalarına daha yakın diye şikayet ediyorsun.
Bizim görevimiz bunu düşünmek değil, ne translator ne de modların lütfen bilip bilmeden konuşmayın
noluyo burda aq
 0
PM Link

Radioactivebeanz wrote

Radioactivebeans wrote...

noluyo burda aq

Güzel isim
 0
PM Link
Djjdkdkskskksksksklslsls
 0
PM Link

Master_Yasarcan wrote

Badlion premium parasız olsun fakat donor fiyatları artsın ranked sayısı 10 olabilir unranked 20 olabilir. MOD,STAFF olan sizlersiniz sizin düşünmeniz gerekir.
Hacker problemi ne olacak. ESL ile özel anti cheat geliştiriliyor. Hiç bir şey değişmeyecek maalesef. Hayat her zaman adil değil.
 0
PM Link
Hayat ADİL değil ADİ!
 0
PM Link
@SkullDiamondz Kes Sesini Welet.
 0
PM Link
@6891 burdan yazması kolay, bakalım yüzümede aynı şeyi söyleyebilecekmisin?!
*mına kodumun veledi
 0
PM Link
@SkullDiamondz Yürü Abim Annen çağırır seni
 0
PM Link
Servere Giris yapmadigim zaman 40 30 ping diyor fakat servere giris yapinca 100 120 150 oluyor ? sebebi nedir ?
 0
PM Link
GCheat sisteminin ayarlarını yükseltip yine daha iyi diye hype yaptıracaksınız bence o kadar havalanamyın adamlar yine injactable hack açacaklar bilgisayarın arkasında hack açıp aim,killaura,reach bunları engelleyemeceksiniz kurium falan bunları engelleyemezsiniz boşu boşuna insanları ne parasından edin nede terazinin dengesini bozun.
 0
PM Link

Master_Yasarcan wrote

GCheat sisteminin ayarlarını yükseltip yine daha iyi diye hype yaptıracaksınız bence o kadar havalanamyın adamlar yine injactable hack açacaklar bilgisayarın arkasında hack açıp aim,killaura,reach bunları engelleyemeceksiniz kurium falan bunları engelleyemezsiniz boşu boşuna insanları ne parasından edin nede terazinin dengesini bozun.

Hiç bir şey bilmeden konuşmakta yeni bir seviyeye geçtin
 0
PM Link
Teşekkür ederim. Bilgisayarın arkasında açılan hackleri hiç bir şekilde engelleyemeyeceksiniz herkes bunun farkında, hacklerin ayarlarını düşürüp oynayan geri zekalı salak insanları da engelleyemeyeceksiniz. Bana bir şey bilmiyor diyorsun bence sen bir şey bilmiyorsun regeditleri engelleyebilecek misiniz bu oyuncuların yarısının aimi bok gibi hepsi ''Conceal'' adlı aim kontrol hackını kullanıyor bunu engelleyebilecek misiniz eğer gerçekten bunları yaparsanız bende bur da söz veriyorum pvplounge dan değil badlion dan premium alacağım.
 0
PM Link

Master_Yasarcan wrote

Teşekkür ederim. Bilgisayarın arkasında açılan hackleri hiç bir şekilde engelleyemeyeceksiniz herkes bunun farkında, hacklerin ayarlarını düşürüp oynayan geri zekalı salak insanları da engelleyemeyeceksiniz. Bana bir şey bilmiyor diyorsun bence sen bir şey bilmiyorsun regeditleri engelleyebilecek misiniz bu oyuncuların yarısının aimi bok gibi hepsi ''Conceal'' adlı aim kontrol hackını kullanıyor bunu engelleyebilecek misiniz eğer gerçekten bunları yaparsanız bende bur da söz veriyorum pvplounge dan değil badlion dan premium alacağım.

1- Badlion Premiumda sadece yeni anti-cheatle gelmeyecek.

2- Yeni anti-cheat "client side" olacaktır. Bu dünyadaki hiçbir anti-cheatte olmayan bir özelliktir. Normalde tüm anti-cheatlerin çalışma prensibi servera gönderilen paketlerin anormal olup olmamasını anlamaya bağlıdır. Yeni çıkacak BAC serverla alakalı değil senin bilgisayarının taramasını yapacaktır. Hatta twitterda Badlion'un kendi launcherının fotorafları vardır. Badlion resmen kendi oyununu kodlayacak. Ayrıca dünyanın en büyük E-Spor şirketlerinden biri olan ESL bunun kodlanmasında badliona yardımcı olmuştur.

3- Regedit ne yasaktır nede büyük bir avantaj sağlar. Hatta Gberry kendisi forumlarda nasıl regedit kullanacağını gösterdi.

4-PvP lounge'ın anti-cheat sistemi ne Badlion'un yeni anti-cheati kadar nede şu anki kadar iyi değil.
 0
PM Link
Peki teşekkür ederim bakalım yarın ki BETA da göreceğiz güzelliğini.
 0
PM Link

Master_Yasarcan wrote

Peki teşekkür ederim bakalım yarın ki BETA da göreceğiz güzelliğini.
Beta muhtemelen yarın değil çünkü daha pre-sale başlamadı.
 0
PM Link
Eee açın o zaman satışlar başlasın neyi bekliyorsunuz ki her neyse benim 2 merak ettiğim olay var 1. Badilon da ki banlar badlion premium da açılacak mı ? 2. Badlion parasız olup 10 rankled 20 unranked mı olacak yoksa 10 ranked veya 20 ranked oynayıp bir de oradan donor parası mı sokacaksınız ?
 0
PM Link

Master_Yasarcan wrote

Eee açın o zaman satışlar başlasın neyi bekliyorsunuz ki her neyse benim 2 merak ettiğim olay var 1. Badilon da ki banlar badlion premium da açılacak mı ? 2. Badlion parasız olup 10 rankled 20 unranked mı olacak yoksa 10 ranked veya 20 ranked oynayıp bir de oradan donor parası mı sokacaksınız ?

Bu fiyatları koyan ve özelliklerini ayarlayan bizmişiz gibi niye bizle agresif bir dilde konuşuyorsun?
 0
PM Link