Subscribe
Oyuna Başlarken Atta Gözükmemiz
Posted on 06 January 2017 - 09:54 AM
Bu yeni badlionda gerçekten kötü olmuş survival games oynarken berbat oluyor cunku sneaking togled modu kullanıyorum oyuna geç kaldıgımdan ortaya gidemiyorum bu düzelicek mi yoksa kalacak mı ?Posted on 06 January 2017 - 02:00 PM
@EgzosCabbarRG konunun başlığıyla konu alakasiz böyle sneaking toggled fln ne diyon kardeşimPosted on 06 January 2017 - 02:14 PM
@Tembell çok alakası var. Arkadaş otamatik koşma modu kullan (sneaking togle) ve atın üzerinde bu MOD işe yaramıyor ve o yüzden de geç kalıyor. Örnek olarak oyun başlamasına 5sn kala (koşma) yapıyorsun ya işte o o yapamıyor. O yüzden geç kalıyor.Posted on 06 January 2017 - 02:20 PM
@SkullDiamondz otomatik koşma tuşunu elinin altinda bir yere koyarsa attan indiğinde hemen tıklar ve sorun kalmaz en kolayı bu ben böyle yapiyorum ve sorun cikmiyor. @mizsauce76Posted on 06 January 2017 - 02:50 PM
ama yinede geç kalıyor insan bug fln oluyor kaldırılsa daha güzel olurPosted on 07 January 2017 - 03:05 AM
bide mor bi skin var ben öyle sevmiyom oyun başlamadan adamlar disguise oluyor ya işte gerçek skinleri gözükmüyor disguise olmaya ne gerek var