Store
Subscribe
BANLANMA
ARKADAŞIM JİTTER CLİCKDEN BANLANDI.https://www.badlion.net/appeal/thread/228005 @Mutsuz @Powahfull
 1
PM Link
mal mal konular açan kardeşlerimizdensin sende galiba. 25cps nin üzerine çıkmadımı ban yemezsin. arkadaşında helal 50-60 cps den ban yemiştir.
 1
PM Link
Yok onun cpsle pek alakası yok (daha önce hile kullandığım için biliyorum troll amaçlı XD)
Arkadaşla team sgdeydik ve hilenin ayarı düşüktü (12-13 cps fakat uzaktan vuruyordu) ben onu arkadaşa eklemeyi unutmuşum yanlışlıkla ona vurdum (tabi canı gitmedi) ama 2 saniye sonra ban yedim XD
 0
PM Link
Yinede +1 çünkü GENELDE insanlar jitterden ban yemez.
 0
PM Link
@Tembell burada CPS sınırlaması yok ortalama ve derecelendirmeye göre ban yeniyor GCheat olayı böyle
 0
PM Link
@Akeriel arkadaşın kanıt göstermemiş büyük ihtimalle suçludur boşuna uğraşmayın inan bana 3 4
@ersinist @HiyarTursusu_YT
@CildiranKurbaga @Dertli oyuncularının banlarını açtırdım ama senin arkadaşına diyecek birşey bulamadım
 0
PM Link
@MarioLemina ban sebebini yanlış okumuşum kb. adam zaten ban yemiş hackten arkadaşıda diyoki jitterdan yedi, ya milleti kandırmaya çalışan (kandıramayan) veledlerin banini actirma bence
 0
PM Link
%100 eminim jitterden 1 kişi bile ban yememiştir.
 2
PM Link
Hatalı olduğunuzu kabul edip appeal yaparsanız daha kısa sürede banınız açılır
 3
PM Link