Store
Subscribe
REZİL BADLİON SİSTEMİ LUTFEN YETKİLİLER OKUSUN!!!
Badlion'un bundan tam 1 Sene onceki hali bu halini katlar

Arkadas Arena PvP sistemi kalmamis bug ve lagdan oynayamadim Benim 1v1 SG de Su An Rankım Silver I Normalde Benim Gold V olmam lazimdi Neden Olamadim 1 fake rankli adamlar geliyo adamin emereld ranki var adam yeni bir hesap satin aliyo ranki yok görünüyor emereld adam beni kesiyor 2. bug + lag sikintilari daha 2dk once 90MBS Dowland 5MBS Ulpoad 2MSB Ping ile oyuna girdim speed Test yapip ve chet e asd yaziyom 1 dk sonra yazi geliyor ve bu anlik birşey deil yarim saatir o sekilde oyun oynadim ve 1v1 SG ye girdim karsimdaki adama GL yazdim ve 1-2 dk dir yazi yazmamama ragmen beni mac yeni baslamisken atti ve beni attigi için adam beni kesti ve 220Poan im bosuna gitti yeter ! ben uzun süredir badlion da oyuncuyum ve bundan 1 sene onceki badlion kusursuz Server Demeyi hak eden bir sw idi ama su an durmlar ole deil hack korumasi diye bisey yok hali hazirda elimde kayitli sekilde 3 tane hacker ile kapistigim video var 3 tane ve bu sadece kayita aldigim hacker sayisi bunu video programim acik deilken oynarken günde (GÜNDE) en az (Sadece Arena PVP de) 10 Adet hacker görüyom ve bu sadece ArenaPVP deki hacker Sayisi bunun sg si var FFA si var Vs birsürü Farki Minigameste birsürü hacker var ve lafi acilmisken FFA ya da bir değinmek istiyorum (FFA SG) ffa sg citten çok güzel bir minigames ama bunun adi Team SG olsa daha iyi olur Çünkü FFA SG yi sürekli oynayan bir insan olarak ben hergün girerim ve (HERGÜN BAKİN Hergün) (EN AZ) 5 Adet 2 li team görüyom (EN AZ!) ve günde en az 1 defada 4 lü 5 li team görüyom ve bu teamlarin nedeni badlion yetkililerinin oyunu oynamamasi ve ben bu bütün yazdigim konulari bazka zamanlarda 1 er 1er yazdim ama beni takan bir yetkili olmadi bu konular hakkinda gereyinin yapilmasini talep ediyorum teşekkürler.
 0
PM Link
çıldırıyorum
 0
PM Link
@AnilUtkuTR Kanka Yetkililer ilgienmedi Q:wrQ:Rq
 0
PM Link
Siklemediler dsadasdsa
 0
PM Link
malesef takmadilar badlionun da sonu yavas yavas yaklasiyor
 0
PM Link
Lag konusunda birşey söyleyemem ama 2'li Team den fazla olan kişi gördüğüm zaman, takımın bir üyesini /report kullanarak rapor edebilirsin. Hackerlar içinde aynısını yapabilirsin. Ayrıca, hackları kaydedebilir sonra forumlardaki "Ban/Staff Abuse" yerine kaydını yollayabilirsin. Diğer yetkililer de bakabilmiş olacaktır.
 0
PM Link
peki sole bir durum var ben ortalama günde 30dk da olsa ffa ya girerim ve adini tam hatirlamiyorum adam 1 gün 2 li team olmustu ve ben onu report ettim 2. geldim adam aynen team olarak oynuyo ve ban yememişti aradan 2 gün geçtikten sonra adamla yine karsilastim ve hala team ile oynuyordu ve ban yememisti
 0
PM Link