Store
Subscribe
Beyler Bayanlar İlk ve Tek Türk Masters

:)
 1
PM Link
Helal Can :-)
 0
PM Link
Tebrikler
 0
PM Link
Badlion işte bu sistemden bıktım çocukta Masters var demi Masters olmasına rağmen globalı silver
 0
PM Link
diğer kitlerden oynarsa globai artar ne var bunda @MarioLemina
 0
PM Link

Tylarrzzz wrote

Badlion işte bu sistemden bıktım çocukta Masters var demi Masters olmasına rağmen globalı silver

Teki bir kit oynayarak ulaşabileceğim en yüksek global rankı silverdir herhalde :=)
 0
PM Link
Sana saygı duyuyorum, her ne kadar MC yi bırakmış olsamda bir şeyde (sadece herhangi birşeyde) en iyi olmak saygı duyulcak bir şeydir. İyi oyunlar başarılarının devamını beklerim :)
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
teaxture pack atarmsn :)
 0
PM Link
@AzimliPvP ilki pax10 diğeri danteh hunnit pack
 0
PM Link

Berx wrote

Tebrikler, @PuffyBears senden de bekliyoruz boyle bisey

Sendende bekliyoruz berk ;)
 0
PM Link

Agdelen wrote

Tylarrzzz wrote...

Teki bir kit oynayarak ulaşabileceğim en yüksek global rankı silverdir herhalde :=)

Anladığın şey farklı millet Masters için G*tünü yırtıyor
 0
PM Link

Tylarrzzz wrote

Agdelen wrote...

Anladığın şey farklı millet Masters için G*tünü yırtıyor

Ben zaten builduhc'de masters olmusum sende bunu anlamıyosun herhalde? :D
 0
PM Link
@rugbyC Tebrik ederim ve zaten masters olmanın bi tarafı da var. Mesela örn badlion lagları bir sv v.s pc nin özelliği iyi. Ve zaten karşındakiler easy bi oyunculardı. Ama genede tebrik ederim helal olsun
 0
PM Link

FurkanYV2 wrote

@rugbyC Tebrik ederim ve zaten masters olmanın bi tarafı da var. Mesela örn badlion lagları bir sv v.s pc nin özelliği iyi. Ve zaten karşındakiler easy bi oyunculardı. Ama genede tebrik ederim helal olsun

Karsimdakiler easy oyuncular falan değildi, dia II'ler dia III'ler bir sürü emerald kese kese masters oldum, pc'm de o kdar iyi bir pc değil, bir laptop ben burda sadece biraz soğukluk seziyorum, ama yinede tebrik ettin için teşekkürler :)
 0
PM Link
Bence gayet iyisin:)
 0
PM Link
kardeşim can abinin kapıştılarının 9/10una dokunamazsın bile sana okadar söyleyim
 0
PM Link
Sanarım bunu oynadığı maçların 3/4 üne yenilen ve bunu gizleyen birisi söylüyor?
Abi eğer çekemiyosan SG. Sizin gibi veledler yüzünden MC battı. O yüzden bıraktım. Ada'm master olmuş sen onu hemen başkalarıyla karşılaştır! Sen sadece gold ol ben başka bir şey demiyeceğim @GoldenHack
 0
PM Link
@rugbyC peki abi o nu geçtik :D Ping civarı kaç? :D ben 150 200 350 :D :D Badlion very niece :D Sinirden gülüyorum bakma bna
 0
PM Link
gold 2yim
 0
PM Link