Store
Subscribe
Badlion Türklere Adaletsizliği
d
 1
PM Link
@SonLahmacun Sonuna kadar haklısın bendede öyle oldu
 0
PM Link
Birde Kardeşim Şu anda bir donotorun tekrar banı kaldırıldı ip ban yemiş biz bekliyoruz adaletsizliğini herkes görüyor :) yetkililer yok felan desede çok adaletsiz ve türklere pek fazla yardım edilmiyor
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

Berx wrote

YamanFidan wrote...

gelmissin burda hack yapmadim felan diyosun. Insan gibi itiraf etsen bi bok olcak sanki. Benim tanidigim turklerin hepsi esit hizmet aliyor ve appealini appeal kismina yazman lazim, forum kismindada unban icin yalvarma (appeallar kendi dilinde yaziliyor yoksa senin gibi mallar a1 ingilizcesiyle yazinca kimse hicbirsey anlamiyo)

senın gibi gerizekalı beyinlerde hala yetkilileri savunuyor aptal appel açdım hem ingilizce hemde türkçe şekilde bir bok bilip bilmeden konuşma daha o türklere yardım etme gecesinde yokdu neler konuşulduğunu dahi bilmiyosun yok hack kullandım felan türklere eşitlik yok aptal git apppel kısmını incele ip ban yiyen vb kişiler birşey satın alan kişiler hep daha öncelikli adam yiyeli 1 hafta olmuş ip ban tak açmışlar bizim 1 buçuk ay oldu hala bekle diyolar bumu adalet ?
 0
PM Link
ve yazıyıda iyice oku hack yapmadım dedim ama kullandım dedim :) aptal okuma özürlüsü seni
 0
PM Link
mal mal şeyler söyleme kardeşim adamlar senin türk oldugunu nerden bilsin hack acmissin zaten bence hiç banının kalkmaması lazım ilk basta hack degilim diyorsun appeali türkçce yazmissin tabi bekletirler adam türkçe mi biliyorlar @SonLahmacun
 0
PM Link
bir kere adam türkçe bilmiyor diye ingilizcede yazdım + benım oynadığım zamanlar survivalgamesde hileden geçilmiyordu bende arkadaşım kullandık arkadaşın pc'sinde evet suçluyuz özür bile diliyoruz umurlarında olmuyor + translator ler ne işe yarıyor çevirmeleri lazım + ingilizce şekildede söyledim kendilerine
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
ban yiyen hesabım bu değil AmaçsızOnu Ona Bak
 0
PM Link
Adminler ayrımcılık hiçbir şekilde yapmamaktadır. Zaten örneğinde belirtmişsin sende ingilizce o da ingilizce yazmış öyle bir durumda senin türk olup olmadığını anlayamaz. Diğer durumda (türkçe yazdığında) ise benim ya da diğer translator arkadaşlara yollanılıyor. Bizim de okulumuz var bütün gün bilgisayarın başında değiliz. Ayrıca bize bunlar yollanana kadarda 1-2 gün geçiyor bizde 1 gün içinde yanıtlamaya çalışıyoruz…

Not 1: metnin altına 'turkish' gibi bir not bırakırsanız daha hızlı bize ulaşır.

Not 2: Google translate ya da vs. bir siteden çevirip ingilizce yazmayın.

Not 3: Başka birinin yazdığı yazıyı kopyalamayın.

Not 4: 1 cümle yazıp unban olmayı beklemeyin.
 0
PM Link
bekliyorum bakalım allahın izniyle güveniyorum <3
 0
PM Link
da yetkili bekle diyince ne biliyim inadına bekletir gibi
 0
PM Link
pending herkese söyleniyor bende translator olmadan önce banlandım banada dediler yabancı arkadaşlarımada dediler.
 0
PM Link
kaç gün sürdü sizinki peki ?
 0
PM Link
biri 12 saat diğeri 17 saat ama ingilizce yazmıştım ve 1 yıl önceydi.
 0
PM Link