Subscribe
BADLİON YAZIKLAR OLSUN
Posted on 23 January 2017 - 05:37 PM
ŞU ANDA CİDDEN SİNİRDEN CILDIRIYORUM YA BUNE HACK V.S BİTİRDİ YA BUİLD UHC YE BİR GİRİYORUM ADAM 2 METRE UZAKTAN VURUYOR VE LAGDAN FLN DA DEYİL 100 CİVARI PİNG ALIYORUM ADAM 2 METREDEN VURUYOR VE H1CK YAZIOYORUM ADAMA NO HACK YOU NOOB. BU ADAM DEDİGİ YAZIKLAR OLSUN BADLİONPosted on 24 January 2017 - 08:30 AM
Her gün şikayet mesajı yazıyorsun. Buraya yazman bir işe yaramaz git adamı report et ayrıca badliondan bu kadar sıkılmışsan seni zorla tutan yok..Posted on 24 January 2017 - 08:34 AM
MasterPowah wrote
Her gün şikayet mesajı yazıyorsun. Buraya yazman bir işe yaramaz git adamı report et ayrıca badliondan bu kadar sıkılmışsan seni zorla tutan yok..
+ böyle mal mal konular açamanada gerek yok videodaysan al videonu git yaz report et sıkılmışsan git tutan yok + sg gir sg de nerdeyse hiç hile glemiyor gibi birşey arena pvp de veya build uhc'de rank kasmak için hileyle giren birsürü kişi var ama genede diğer serverlerden kaliteli emin olun
Posted on 24 January 2017 - 10:53 AM
@MasterPowah Adamı report ettim 2 gün karşıma cıktı Diamond III Olmuş bune şimdi sıktı badlion beni sıktı anlayın yavas yavas zamanı azlayıor ve bunun ben fakrındayım @YamanFİdan sen sus 1 si pc zaten berbat amk berbat modla giriyorum yay kasıyor bildigimiz yay ya bune ya ne bicim sistem biz hile kulnsak direk acımadan siklemeden tak diye banı atarlar bıktım badlion başka server yok mcsg olsa 7/24 mcsg qeyf ama badlion batırdı Eski badlion herzaman Daha iyidir..Posted on 24 January 2017 - 12:00 PM
@6891 bu gidişle forumdan ban yiceksin…Posted on 24 January 2017 - 07:18 PM
@6891 bak, senle eskiden (1 hafta önceden kskjsjdns) aramız iyi olmasada sana pek fazla hak vermiyor değilim. Öncelikli olarak senin bunu buraya yazman pek bir şeyi değiştirmez çünkü onlar en fazla translator (Powah hariç zaten oda artık çok meşgul foruma pek bakamıyor :( ) fakat sende pek fazla adamla ilgili bilgi vermemişsin, isim vb. Bide küfürleri yıldızla ban yiceksin :P 2. Bakış açımda söyle: Bu karelerden oluşmuş oyunda haxle çok iyi yerlere gelip beyin seviyesi en fazla 9 olan veledlerin zaten böyle bir oyundan banlanmasına gerek yok, zaten onlar daha doğarken beyin açısından PERMANNET ban yedikleri için sorun yok :)