Last edited on 25 January 2017 - 05:18 AM by Radioactivebeans
Türk kardeşlerim,Öncelikle okumaya başladığın için saol.
Son zamanlarda türkler tarafından onlarca gereksiz konu yaratılıyor ve bunların çoğu badlion ve badlion çalışanlarına karşı negatif bir şekilde yansıtılıyor.
Genellikle yapılan hatalar:
Yalan Appeal Yazmak
Appealınızda yalan söyleyerek herhangi bir şeye ulaşamazsınız. Appealınızda dürüst olursanız banınızın kalkma olasılığı artar. Ayrıca ingilizceniz çok iyi değilse lütfen appealı türkçe yazın. Google translate kullanıp ingilizceye çevirince işimiz çok daha zorlaşıyor. Bazılarınız ise çevirirken az çevirdiniz diyor. Bunun nedeni ise eğer suçunuzu kabul etmediğiniz zaman neden kabul etmediğinizi ve kabul etmediğinizi kısaca yazıyoruz. Bunu suçunuzu kabul ettiğinizde de yazıyoruz ama bazen özel durumlarda ya da kişi değişik bir şey yüzünden ban yediği zaman harfi hafine çeviriyoruz. Gerçekten herkesin appeal'larını harfi harfine çevirmek çok zor, günde en az 15-20 appeal alıyoruz ve hepimiz her zaman aktif değil. Umarım bu konuya da açıklık getirmişimdir.
Yanlış Bölüm
Moderatör başvuruları, hack/mute raporları ve appealların kendine ait bir bölümü var bunları rastgele yerlere yazmak yerine oraya yazın.
Yetkili/Staff Başvuruları: https://www.badlion.net/wiki/staff-applications
Ban Appealları: badlion.net/appeals
Ban/Hack/Mute/Staff Rapor Etme Yeri: https://www.badlion.net/forum/category/8
Translator
Bu rankı çoğu kişi yanlış anlıyor. Translatorun görevi bazı metinleri türkçeye bazılarını ingilizceye çevirmektir. Ne başka bir görevi vardır ne de yetkisi.
Hack Kullananlar
Forumlara gelip hackera öldüm deyip mızmızlanmanız ne size yardım sağlayacaktır ne de çalışanlara yardımcı olacaktır. Eğer gerçekten birinin hack kullandığını düşünüyorsan kaydet ve reportla. Badlion'un anti-cheati dünyanın en iyisi ve yakında çok daha gelişmiş versiyonu premiumla birlikte gelecek.
Badlion çalışanları sizin farketmediğiniz kadar çalışıyor ve çoğunluğu karşılığında maaş almıyor.
Çalışanlara ve servera sövmek yerine nazik bir dille yardım isterseniz yada önerilerinizi beyan ederseniz çok daha etkili olduğunu göreceksiniz
Teşekkürler
Posted on 25 January 2017 - 03:47 AM
FurkanYV2 wrote
Hiç bir neden olmadan sırf -1'lemiş olmak için -1'lemen çocukça
Posted on 25 January 2017 - 05:48 AM
@Radioactivebeans yanlısıkla yaptım abi :DPosted on 25 January 2017 - 07:07 PM
Badlion premium hakkında biraz bilgi verirmisin kardeşim ve badlion tr locationu geçti veya nasıl geçicek tr.badlion.net ipsi gelicek mi biraz aydinlatirmisin ?Posted on 26 January 2017 - 02:53 AM
zStrafer wrote
Bu konuda bizimde çok bilgimiz yok yayınlandığı anda sizi bilgilendireceğiz
Posted on 26 January 2017 - 03:52 AM
zStrafer wrote
Posted on 26 January 2017 - 06:52 AM
okey badlion premium hakkinda 1.8 olcak kendi launcher fln olcakmış ve kaç tl civarı olur ?Posted on 29 January 2017 - 08:17 AM
kardeşim badlionda hitter click yaptığımda macrodan banlıyorlar. Diğer youtuberleri görüyorum jitter click in babasını yapıyorlar ve birşey olmuyor ! he bu arada donator alıcam donator da disguise var demöi ?Posted on 29 January 2017 - 08:31 AM
PandaAhmet wrote
Jitter clickten kimse ban yemez
Posted on 29 January 2017 - 02:09 PM
Basarili bir konu. Türk vatandaslarini bilgilendirdigin icin tesekkürler.Posted on 08 March 2017 - 08:00 AM
@pivici kardes konu tarihi kac yazı tarihi kacPosted on 08 March 2017 - 08:05 AM
PatlayanKarpuz wrote
Fark etmez, bu konuyu zaten uzun zaman boyunca okunsun diye yazdım ve o yüzden pinli