Posted on 25 January 2017 - 06:22 PM
Artık Gerçekten sıkıldım. Güzel Server dedik zamanımızı geçirdik ama şu anda benimle asla ilgilenilmiyor adaletsiz bir server haline geldi benim görüşüm bu yöndeBundan tam 1 ay 4 gün önce hile kullanmaktan ban yedim ve hile kullandığım halde kullanmadım dedim ve ban yedim 1 ay boyunca ne forumda bir konu açabiliyordum nede o appel kısmına yazı yazabiliyordum bekledım ve herkes'Den özür diledim hiçbir yardım alamadım MasterPowah Yardımcı oldu dediğimi çevirdi ve bundan öncede bana pending dedi çevirmelerini bekle gibi birşey söyledi ve bekledik MasterPowah ise allah razı olsun çevirdi 3 gün oldu ne bakan nede bir yazan oldu hala bekliyorum. ve gerçekten böyle bir rezalet drum olduğu için ban açan yetkililerden sıkıldım bakıyorum banlanan listesine yabancıların banları direk açılıyor ilgileniliyor devam ederse gerçekten oynanmıcak biryer haline gelcek ki yetkililere mesaj atıyorum pm bu hesabımdan hala cevap alamıyorum MasterPowah Kardeşim ise Pazartesi günü galiba çevirdi dedi salı günü cevap vermezlerse yaz yazıyorum oda cevap vermiyor ve bu forumda diğer konulara cevap vermiş banamı garezleri var anlamadım ama gerçekten rezalet bir drum kesin birşey söylense gerçekten böyle uraşdırmıcam isterse 1 yıl desin (öyle bir hakkı yok ama) olaki dedi onada razıyım kesin bir cümle istiyorum ama hala almadım lütfen bunu okuyan yetkililerden rica ediyorum bakın yalvarıyorum giremiyorum bedlion ip ban var lütfen bakın sıkıldım bilgisayarı açıyorum mc giriyorum bu hesabımla bile giremiyorum buraya kadar okuyan yetkililerden tek ricam bunu okuyup ilgilenmeleri gerçekten sıkıldım. yeter Bakın artık !
Appel Link : https://www.badlion.net/appeal/thread/219187
Posted on 26 January 2017 - 03:03 AM
Kardeşim sen oraya Suçlu değilim yazmışsın ama galiba gcheat diye birşey bilmiyorsun…suçlu değilsen neden ban yedin , veya neden kanıtın yok ???
Posted on 26 January 2017 - 03:05 AM
Ayrıca pending… Translator bekle demek değil Pending.. = Düşünlüyor.. anlamına geliyor uydurmaPosted on 26 January 2017 - 03:08 AM
ve Biraz düşün bir yerlere bakmayı dene eğer giremiyorsanız -> 22 April[Nisan] - 2017 ne demek sence oraya bi bak daha açılmayacak..22 Nisana kadar bekleyin..
Posted on 26 January 2017 - 06:23 AM
kardeşim bu gönderiyi ben forum da dün paylaşdım ve bana bugün o hileden dolayı nisanda açılcak dedi mal gibi herşeye hoplama bir bok bildiğin yok ben hile kullanmadım dedim aslında kullandım sonra özür diledim dedim ice oku adamı deli etmeyin istersen skype gel kaan.kaan.karnefilPosted on 26 January 2017 - 06:24 AM
pending googleden çevir beklemede demek kardeşim benim ve MasterPowah Kardeşim ise çevirmenleri bekliyor dedi ve çevirdi attı hiç bakmadılar eğer bakmazlarsa bana mesaj yolla dedi yolladım bakmadı bilePosted on 26 January 2017 - 07:34 AM
Lütfen dispute'ini sr.staff'in incelemesini bekleyin.Posted on 26 January 2017 - 11:20 AM
Appeal ın sonuçlandı, artık şikayet etmene gerek yok.