Store
Subscribe
Bazı Sorular ?
- Birşey merak ettim acaba BadLion Türkiye lokasyonlu bir sunucu açılacakmı ?
- Yılbaşı HUB'u kalkacakmı ?
 0
PM Link
Türkiye lokasyonu açılacak. Konumu Istanbulda olacak. Yılbaşı HUB hakkında bir bilgim yok. @Powahfull
 0
PM Link
Yilbaşı HUB'ı ile hakkında bir bilgim yok. Ayrıca Türkiye lokasyonu Badlion Premium'da olacaktır.
 0
PM Link
Ah bide parasız olsa ; Jelly 20 pingle oynarken biz şanssızız
 0
PM Link

Tylarrzzz wrote

Ah bide parasız olsa ; Jelly 20 pingle oynarken biz şanssızız
İnan bana "İş" kavramından hiçbir şey anlamıyorsun. Bir şirket bazı şeyleri paralı yapmaz sa nereden para kazanacak? İnsanların bazı şeyleri çekici yaparak onların para vermesini sağlamazsa ne olur? İş batar. Badlion bu ürünü paralı yapmasaydı Developer lara nasıl para önerdi, sunucuların parasını nasıl öderdi sence. Düşünmeden konuşuyorsun.
 0
PM Link
donorlari bilerek aylık yaptıkları için daha çok para kazanıyorlar ve bence en çok paragöz server badlion
 0
PM Link

HyperVenox wrote

donorlari bilerek aylık yaptıkları için daha çok para kazanıyorlar ve bence en çok paragöz server badlion
Hayır, Badlion Premium çıkacak diye lifetime rankler kaldırıldı.
 0
PM Link
Badlionun yaptığı iş masraflı adamlar gidip bedava aççak durumları yok belki baya bi para kazanıp kar yaptıkları zaman fiyat düşebilir
 0
PM Link
zaten tonla para kazandılar her gün en az 8 kişi donor alıyor ortalama 80$ kazansalar günde yılda eder 29.200$ 75.000tl sence bu para azmi hadi yılda 20.000 maksimum 30.000 makineye verseler krallar gibi yasarlar :)
 0
PM Link
im gonna have 5ms ez
 0
PM Link
@chay_on9jai amk internetin iyi diye hava atma. Ben ortalama (oyun içinde) 80-100 ms alıyom 5ms nedir mına koyim. Amerikansın galiba :D
 0
PM Link
……. no words
 0
PM Link

Minnos wrote

@chay_on9jai amk internetin iyi diye hava atma. Ben ortalama (oyun içinde) 80-100 ms alıyom 5ms nedir mına koyim. Amerikansın galiba :D

Hayır çünkü host Istanbul'da olacak. Bende 5ms alicam
 0
PM Link