Store
Subscribe
MACROSUZ HACKSİZ KARSINIZDA BADLİON

buyurun öyle bir prolar varki off yok böyle birşey
 2
PM Link
yalan kardeşim her serverde hile var hiçbir şekilde engelleme yapılamaz sallıyolar badlion vb hiçbir ilgisi yok ''badlionda olsa ne olursa olsun hile engellenmez'' ancak sadece kendine özel sonoyuncu gibi louncher çıkarırsa engeller ama tabi oyuncu kaybetmek istemiyolarya hakkıyla oynuyan adamın hakkını savunyolar ya çok güzel savunuyolar görüyoruz sg giriyorum 24 kişlik odada 14 dü hile kanıtlı :) videoları var isterseniz atıyım mackro desen 7-8 tne :D bravo badlion tek engellicek kişi var oda minecraft'ın kendisi
 0
PM Link
@SonLahmacun kardsm az önce ranked giriyim dedim cıldırdım silver geldi yemin ederimki 2 3 metreden vurdu nice reach diyorum nt hack diyor lagı da yok hiç birşeyi de lagım yoktu ve o şerefsiz yüzüzdn gold v oldm cıldırıcam ya

dipnot: Rank düştüm diye yapmadım bunu !
 0
PM Link

Furxxx wrote

@SonLahmacun kardsm az önce ranked giriyim dedim cıldırdım silver geldi yemin ederimki 2 3 metreden vurdu nice reach diyorum nt hack diyor lagı da yok hiç birşeyi de lagım yoktu ve o şerefsiz yüzüzdn gold v oldm cıldırıcam ya

Kardeşim bunun üzerine forumda konu açıyorum biraz bekleticem . sana atarım link
 0
PM Link
https://www.badlion.net/forum/thread/155612 Kardeşim konuya bakarsın
 0
PM Link
@SonLahmacun Saolasın kardsm
 0
PM Link
ne demek hakkımız kardeşim !
 0
PM Link
Macro dediğiniz oyuncuların hiçbiri macro değil oyunda çok iyi değilseniz lütfen bahane aramayın
 0
PM Link
bence de çok haklısın
 0
PM Link
@Radioactivebeans haklısın Macro dediği adamın rankına bi bakıyor gold macrolar noobdur gold olamaz felan..

Ayrıca dünyanın en iyi Anti-Cheat i bile olsa hack olmayacak bir şey yok. Ayrıca şuan serverde Anti-Cheat bozuk.

Furxxx wrote

https://www.badlion.net/match/arenapvp/1v1/15702832 bundanmı bahsediyordun ?
 0
PM Link
Tam olarak bilmiyorum kardsm @MarioLemina
 0
PM Link