Last edited on 09 February 2017 - 04:23 PM by cakicatcat
anladığım kadarıyla badlion premium yektililer çok iyi demesine rahmen bana göre berbat ranklar kaldırılıcak diyorlar ve donor lion felan kalkıcağı yazıyor premiuma girmek için plus çıkıcakmış sadece 2 aylık normel bir donotor 20 usd gerçekten çok pahalı donor fiyatları sınırsız bile alınmıyor bildiğin para tuzahı + 1.8 olucak rank olayı diye bişey olmıyıcak anladığım kadarıyla hem şuanki badliondan bin kat daha berbat bişey için para ödememiz gerçekten çok saçma sırf para için yapmışlar sadece. sırf 2 ay oynamak için 60 tlmi verilir gerçekten çok saçma ve berbat ne rekabet olucak ne eğlence ayrıca donotor alıyorsun sınırsız rank bile olmıyıcak berbat ve para tuzağı.badlionun sonu gelicek yeni bir badlion deil.
Posted on 10 February 2017 - 05:13 AM
almayıpda napıyım hiç bir özelliği olmadan sadece 2 ay girmek için 20 dolar verilirmi zaten badlion berbat oldu pvp ye çökücek ya başka bir server yerini alıcak adamlara bişeyler önerdikce dediklerimizi umursamıyorPosted on 10 February 2017 - 12:54 PM
Acaba Türkiye'de Dolar neden bu kadar fazla uçtu?! Asıl soru o. Badlion her zaman USD (United States Dolar) 'i kullan. Bütün shoptaki itemler dolar üzerinden alınıyor. Dolar kısacası bir küresel para birimi. Türkiye'de dolar eskisi gibi 1.80 olsaydı böyle şeylerden şuanda şikayet etmiyor olurduk.Posted on 10 February 2017 - 01:01 PM
Premium da Mobil ödeme veya ininal olacak mı ?Posted on 10 February 2017 - 04:05 PM
bu kadar gereksiz bir proje için para vermemiz cidden saçma bana görePosted on 10 February 2017 - 05:04 PM
@xFullDrumb Kardeşim sonuna kadar haklısın ve arkandayım dedigin gibi 1.8 pvp nedir? rank sistemi olmucak yani bilgidimiz gibi dolndırma ypyorlar. Yazık badlion size yazık ''BUNU BİLİN Kİ BAŞKA SERVER OLMADIGI İÇİN BADLİONDA SÜRTÜNÜYORUZ!''Posted on 10 February 2017 - 05:05 PM
şuanki halinden bin kat daha beter bir proje ve para istiyorlar gerçekten garipPosted on 11 February 2017 - 04:33 AM
xFullDumb wrote
Dediğin gerçekten doru birsey garip garip projeler v.s cıkartıoyrlar badlion sonu geliyor! yavaş yavaş. Sanmayın gelmiyecek görücez, badlion adminleri!
Posted on 11 February 2017 - 04:52 AM
Furxxx wrote
Posted on 11 February 2017 - 09:33 AM
@Powahfull anlamadın halla bak orda rank sistem kalıdırılcak yaw resmen dolandırma bu ADALET 00Posted on 11 February 2017 - 10:01 AM
Rank sistemi kalkacak olabilir ama aylık olacak 76 dolardı 1 yıllık herhalde onu ödeyip 1 yıl girebileceksiniz pinginiz aşırı iyi olacak ve 1.8 gözüken 1.7 ayrıca Client Side Anti-Cheat diye bir hile koruması olcak ki bu koruma sayesinde uygulama bilgisayarınızı kontrol edecek bu sayede herhangi bir hacker ile karşılaşmanızda imkansız olacak. Bana sorarsanız alınır . Ha bide o donatorların olayı şu donator olanlar sırf donator 2 ay bedava girebilecek ve donator+ lae 6 ay bedava (öyle hatırlıyorum) lionlarda 1 yıldı galiba.Posted on 11 February 2017 - 01:44 PM
Tek problem Badlion'un para kazanması mı?Posted on 11 February 2017 - 04:58 PM
hayır problem bu kadar gereksiz bir proje ve eski badliondan bin kat daha beter bir şey için azcık eğlenmek için para vermemizin gerekmesi ve badlionun sonunun yavaş yavaş gelmesi ve pvp serveri kalmayışı.Last edited on 12 February 2017 - 03:39 AM by Jenbuh
Rankin eger premiumu bedava kullanmak istersen gidecek. Yani rankinle premiumdan bir sure takas etmis gibi oluyorsunPosted on 12 February 2017 - 05:44 AM
Beyler badlion premium 1.8 mi olcak öyle olursa kötü olurPosted on 12 February 2017 - 05:48 AM
Radioactivebeans wrote
Değil hatta ben memnunum.
Posted on 12 February 2017 - 05:49 AM
Jenbuh wrote
Premium bir donor çeşidi.