Store
Subscribe
Badlion Asya ya Da TR Server İsteği
Badlion'da Asya Serveri lazım özellikle Azerbeycan ve doğuda yaşayanlar için şaka gibi 80 ms Ping alıyorum ve acısı bu benim internetimden kaynaklanmıyor Avrupa'daki server Cidde'n uzak ve badlion'da Asya kıtasına önem verilmiyor. @Powahfull @Mutsuz @HOLLANDALI @Radioactivebeans bu konuda Archybot ve MasterGBerry ile konuşmanızı ve Badlion'da en çok oynanan ülke olan Türkiye'nin de Almanya gibi ücret ödemeden en azından bir 50 Ping'in altında almak istediğimizi lütfen söyleyin.
 0
PM Link
Azerbaycan a mı gelmelerini istiyorsun ?
eğer pingin çok iyi olması için Premium satın al.
Gidip Asya kıtasının yerini mi değiştirsinler ?
 0
PM Link
@BarbarosSansal kardeşim 80 ping iyi bir ping asya olayı da bu olaylar kolaymı sanıyorsun hemen birine diyon asyaya badlion kurun hemen oluyo mu sanıyorsun. benim internetim pek güzel degil youtubede 480p izliyorum ama 55ms aliyorum düzgün bi internet alirsan pingin azalir zaten
 0
PM Link
@MarioLemina Amerika'ya 4 server açıyorlar da Asya'ya 1 server bile açamıyorlar mı?
Unutma Türkiye'ye server açmaları gerek çünkü Badlion'u en çok Türkiye taşıyor.
@Tembell Dediğim gibi en çok oynanan ülkeye biraz extra hizmet gerekiyor bence Amerika'ya da verildiği gibi.
@Powahfull liderliğinde Ownerlarla konuşun bence Türk Adminler denemekten zarar çıkmaz.
 0
PM Link
öncelikle amerika Avrupa kıtasında değil açtıkları sadece 2 kıta america için biri turkiye biride azerbaycn yakınları
 0
PM Link
Kardeş bekle zaten eu ya azerbaycandan 80 ping alıyosan badlion premium al istanbul swsine bağlan 30 ping felan alırsın taş çatlasa sabır et karşılığını alacaksın badlion premium çıktığında.
 0
PM Link
80 ms ve acı? ben 90 gördümmü şükrediyorum biraz kıymet bilin *_*
 0
PM Link
Badlion Asya sunucusu bir kaç ay önce vardı ve yeterli donation gelmediği için kapandı. O zaman da Singapur'da idi sunucu. Yani yeniden açılsa bile oralarda açılır, Azerbaycan yakınlarına değil. Ayrıca evet Türkler bayağı büyük bir oyuncu topluluğunu gösteriyor Badlion da ama en fazla değil.
 0
PM Link
eskiden mcsg de 120 ping oluncabile sevinirdim badlion en az 100 alınca ağlıyorum bazen :^3
 0
PM Link
Arkadaşlar ilk önce mcsg'de Ping komutu inanın baya fazla gösteriyordu ve birde Badlion Premium'u al diyorsunuz da Türk'lerin durumu o kadar iyi mi?Yani 1 yılı 72 dolar az mı?Singapurda mı açılır bilemem en çok oynanan ülke ABD diyelim 2. kesinlikle Türkiye.Yani bana laf yetiştirmek yerine Powahfull liderliğinde şansımızı denemek daha mantıklı olur ve ZartZurt ben Iğdır'dan 80 ms alıyorum sen Bakü büyük ihtimal 90 bunlar mı iyi yoksa bari bir 50 ms almak mı inanın İstanbul'dasınız diye 50 Kütahya,Balıkesir ve daha diğer 70 şehirde en az 65-70 kendim denedim bence Badlionun Türk'lere de bir hizmet vermesi gerekiyor çünkü Avrupa'da chatte full Türk var yalan mı?Birde yanlış anladın şu anda Premium ile birlikte ABD'ye 4 server açılmış durumda.
 0
PM Link
buda mantıklı ; tr ye bir kent açılmış
 0
PM Link
Premiumda Istanbul sunucusu gelecek onu kullanın. Powahfullun dediği gibi eski Asya sunucusundan yeteri kadar kazanç sağlayamadığı için kapandı.
 0
PM Link
@Radioactivebeans kardeşim 72 doları dedem mi ödeyecek :D
 0
PM Link

AtaKemal wrote

@Radioactivebeans kardeşim 72 doları dedem mi ödeyecek :D

Hayatta hiçbir şey bedava değil
 0
PM Link
@Radioactivebeans edebiyat yap iyi güzel de ücret az mı hangi Badlion oyuncusunun bireysel geliri var?
 0
PM Link
Amerika'da var galiba :D
 0
PM Link

AtaKemal wrote

@Radioactivebeans edebiyat yap iyi güzel de ücret az mı hangi Badlion oyuncusunun bireysel geliri var?

Problem ne? Para veriyorsun karşılığında bir hizmet alıyorsun. Restorana gidince yemekten sonra para ödediğin için şikayet ediyor musun?
 0
PM Link
Problem fiyat çok pahalı ve Türk'lere az önem veriliyor.
 0
PM Link
Fiyat pahalı değil, türkiye de muhteşem birileri var, ülkeyi yönetenler. O kişiler yüzünden ekonomi bok götürüyor farkında isen. Dolar 2 yıl önce 2.20 ler de idi, şimdi? 3.70 Pahalı değil, türklere pahalı maalesef. Bu yüzden Badlion ı değil, ekonominin içine eden kişileri şuçlaman lazım.
 0
PM Link
Onları zaten suçluyoruz ama dolar 2.20 olsa da 150 küsür lira yazıktır günahtır.
 0
PM Link