Store
Subscribe
Ezra VS Rift ?
Ezra : https://www.badlion.net/clan/10950/Ezra burada Global birincisi iHackLite bulunmakta

VS

Rift : https://www.badlion.net/clan/7184/roster burada Masters olan Mahteus bulunmakta
 0
PM Link
Puffy felanda Ezrada bence Ezra
 0
PM Link
Biraz baktımda Riftte olabilir
 0
PM Link
Ezra da Badlion global ilk 10 daki herkez vardır.
 0
PM Link
Mahteusu yazman çok saçma yani tamam adam masters olmuş ama buildde.Build sana yetenek kazandırmaz herhangi birisi de bowspam yapar olta atar.Ama nodebuff da yetenek gerek.Mesela bende yok skdkd Nodebuff hem iyi tıkla hemde iyi aim al potunu dikkatli baş enderpearliyi düzgün at vs. iHacklite badlionun başına gelen en iyi oyunculardan biri ama kim iyi bilemem
 0
PM Link
Clan olarak kim iyi bilemem yani
 0
PM Link
@ComeOnSon Mahteus hakkında dediklerine dikkat et ; inan bana pvp kavramından hiçbirşey anlamıyorsun adamın tek yaptıgı taktik , Rod-Sword Play NoDebuff PVP değil, VS şekli Asıll pvp Builduhc vs survival games (arenada)

herşeyi bu videoda gorebilirsin Mahteus un Masters videosu

-iHackLite en iyi oyuncularından biri değil tam olarak en iyi oyuncu ama tanınmadığı için en iyi potpvp ci ler videolarına almıyorlar
baktımda buildde emerald olmakla pvp ilgisi olmuyor.

0
PM Link
ewqewqEWQE: pvp build vs sg demek mi?
 0
PM Link
turkçe hocana acıdım kocaman (arenada) yazıyor bunu gormedin mi yani _?
 0
PM Link
Rift. Rift ezrayı zaten yendi youtubda videoyu bulabilirsiniz. Hem oyuncu bakımından hemde klan özellikleri bakımından rift daha iyi
 0
PM Link

PatlayanKarpuz wrote

Ezra da Badlion global ilk 10 daki herkez vardır.

Hayır herkes yok
 0
PM Link
Var demedim vardir dedim

Senin klandan bahsedince.. ayrica ezra da oyuncu az ve bir-iki macla belli olmaz.
 0
PM Link
wtf is this
 0
PM Link

Arrian wrote

wtf is this

lol
 0
PM Link

Radioactivebeans wrote

Arrian wrote...

lol
gang
 0
PM Link
@Legendcaleb

Legendcaleb Was Here!

Holy .
 0
PM Link
Caleb god - Masters guy xd

Caleb i want fight with you. CAN YOU FIGHTING WITH ME ?!
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Mc oynamiyorum sadece forumlarda takiliyorum.. Ve senin gelip silver diye dalga gecmen?
 0
PM Link