Store
Subscribe
1 HAFTA MUTE YEMEK ?
Bariz hack olan bi adama hack dediğim için 1 hafta mute yedim 1 gün neyse 2 gün neyse 1 hafta ne? bunun süresini nasıl azaltıcam adam huzuni açsın biz yetkileri bildirince mutemi oluyor hack olmayan arkadaşım ban yiyor aynı olayla onada hack yazıyolar hack diye chatten sadece arkadaşım ban yiyor adam 10 dk bile mute yemior !
 0
PM Link
Report etmeyi neden dusunmedin ?
 0
PM Link
Ettim adam practicede kill aura ile ağzımıza sıçıyor arkadaşlarla beraber report ettik adam ban yemedi sonra banned fln he is hacking fln yazdim 1 hafta mute attılar 1 hafta lan
 0
PM Link
Sadece perma mutelerde appeal yapabilirsin
 0
PM Link
biliorum çok saçma bi şekilde 1 hafta mute yedim 1 hafta mute atılmaz yaptığı cezalandırılmalı !
 0
PM Link
tabikide cezalandırılmayacak o gorevini yapıyor ve ayrıca yaptıgı seyi adminler biliyoruz kayıt (neden cezalandırıldıgının kanıtı) nı adminlere iletiyor
 0
PM Link
adama he is hacking yazdım diye 1 hafta mute atmak adilmi ? H a 1 gün atar 10 dk atar 2 saat atar 1 hafta ne lan taşak geçiyor pezevenk
 0
PM Link
sen adama mute atsan adamda aynı düşünceye girecekti.
 0
PM Link
kardeşim 1 hafta çok fazla
 0
PM Link
buda mantıklı ama kurallar yerinde yazıyor zaten okusan ???
 0
PM Link
chat kirligi için dogru bir Mute sebebi.
 0
PM Link
afiyet olsun
 0
PM Link
@Seth_Seth NEDEN HER YAZIYA YENI CEVAP VERIYORSUN BİZ BUNLARI YAZALI KAC GUN OOLDU
 0
PM Link
Belki explorer kullaniyo sanane mq
 0
PM Link
@mizsauce76 JDE HAYRANLARI YANLIZ DEGIL xd , JDE IS GOD
 0
PM Link
Çok büyük fanı değilim ama skini çokzel aq
 0
PM Link
aynı sebebden daha önce 3 kere mute yemişssin hayla akıllanmaman garip akıllanmanı düşündükleri için 1 hafta atmışlar :)
 0
PM Link
adam karşımda huzuni ile oynarsa ben onana hax derim dedim diye mute atiyolar boktan sebeplere mute atcaklarina biraz hackerları azaltsınlar o kadar değişik bi makro koruması var ki kaç arkadaşım bunun yüzünden ban yedi ve açamadılar hem yanlıs bi koruma yapiyor badlion bazen hatalari olan koruma hemde hic bir türlü ban açmıyor çocuk canlı ban yedikten sonra direk video aldı kontrollerini fln gösterdi hala açmadılar
 0
PM Link
modun birine spec me yazaydın
 0
PM Link
aklıma gelmedi o anki sinirle
 0
PM Link