Store
Subscribe
Youtube Rankı ve Badlion Premimium
Önceden Lion donorum vardı serverda sağ orta tarafta rank kısmında premium yazıyodu fakat youtube rank başvurumun kabul edilmesinden sonra orası Plus oldu benim rankımmı silindi yoksa bir sorunmu oldu büyük ihtimalle sorun oldu çunki Lion yetkilerim halen duruyor 500x500 spec vs
 0
PM Link
@Powahfull
 0
PM Link
heh
 0
PM Link
@Radioactivebeans
 0
PM Link
şaka
 1
PM Link
şaka
 0
PM Link
@PuffyBears Youtube rankın varsa badlion plus alabilirsin ve Youtube rankı premium dan daha ustun ama premium da daha çok ozellik var.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Hepinizmi bilmeden konuşursunuz anlmadim gitti onceden lifetime liondum bu yuzden 2 yil premiumum var
 0
PM Link
Konuşursan düzeltebilirler bence.
 0
PM Link
@PuffyBears Ne bilmeden ? Ciddi misin ? Diyorum ki Youtube un yetkileri daha çok ama Premium un daha çok özelliği var. veya eşit diyebilirim. Ama istersen Adminlerle discorddan bunun hakkında iletişime gecebilirsin.
 0
PM Link
Ytnin tek fazlasi /d eksikide cok fazla
 0
PM Link
Ayrica lion premiumlar full lion permleri +2 yil premium oluyor yani resmen yt liondan ustun diyosun helal
 0
PM Link
Hyr YT nin Rankı D+ ama bu yuzden lion daha ustun aslında ama premium da D bile olsa premium rankı veriyor ben bundan supheleniyorum.
ama sen genede bir iletişime geç Adminlerle
 0
PM Link
ama bence en Ustun donor Premium xd o yuzden Premium dada disguise var mı ki
 0
PM Link
burdaki YT hypixeldeki gibi olsa keşke
 0
PM Link
badlion premium da plus rankı en iyi rank o yuzden dolayı normalde lifetime donorlar premium rankı alıyor ondan ustun olanlar famouslar plus rankı alıyor badlion premium da famous tagı veya youtuber tagı olmicak.
 0
PM Link
Rankları alınmayacak rankları gizlenecek
 0
PM Link