Store
Subscribe
PREMİUM (HAKSIZLIK OKUYUN LUTFEN)
Mantık yürütürsek ingilizlere premium daha ucuz mcnin sitesinden aldıkları prede daha ucuz

@Radioactivebeans @Powahfull

Fiyatları ayarlarken türkleri de düşünün az lütfen
 0
PM Link
1. Biz ayarlamıyoruz.
2. Modların her boku bildiğini ve yaptığını aklınızdan çıkarın.
3. Archybot ile konuştum, Badlion her zaman USD (Amerikan Doları) ile işlem görüyor. Şuanda her şey dolar ile satılıyor. O yukarıda gördüğünüz yerde para birimini değiştirdiğinizde doları I para birimine çeviriyor. Kısacası fiyatlarda değişiklik yapılmayacak.
4. Dolar 3 yılda nasıl 1.80 den 3.70 oldu? Bir de bunları düşün.
 0
PM Link
Yani suç bu doları yükselten adamda ama işte türklere daha pahalı oluyor bu arada ben badlion premium alcağıma 257 tl verceğime gider gta 5 alırım bursum gelicek 3 ay sonra belki alırım
 0
PM Link
Sana illa alıcan diye söyleyen yok. Alırsın ya da almazsın.
 0
PM Link
Doları yükselten bir adam yok. Ülke ekonomisi, ithal mallar vs. doları etkiliyor. Olay Türk Lirasının düşmesi aslında dolar artıyor deniliyor ya. Ülke ekonomisine dışardan yemek yemeyerek, ithal mal kullanmayarak katkıda bulunabilirsin ki bu günümüzde çok zor olan bir şey. Minecraft hesabını alırken bile doları yükselten sensin.
 0
PM Link
@Powahfull evet illa alıcan diyen yok varmı dedim?
 0
PM Link
Bir serveri yönetmek için para gerekli. Herkes aynı parayı ödüyor
 0
PM Link
@littliee tamam premium u lütfen abartma Samet. Ben ping den memnunum mesela
 0
PM Link
Bende, 65 ping ideal bence
 0
PM Link
ciddi misin ? 65 ping alsam belkide bir ilk sevincinden bilgisayarı kırardım ?
 0
PM Link
Yani 65 ping net ayın 1inde yenileniyor ayın 10-15ine kadar 65-70 ayın 15inden sonra 75-90 ping arası :D
 0
PM Link
TTnet Kullanmak rezalet 120 * 200 ping alıyorum ben xd
 0
PM Link
@Powahfull şu salak arkadaşa forum banda atabilirmisin?
@FreakinClever kardeşim doubleclick basmışsındır ve senin badliona girip girmemen bi sikim değiştirmiyor…Sadece salak olduğunu herkese belli ediyosun bu kadar
 0
PM Link
@MarioLemina aslında bende TCPNoDelay mod kullanmadan nce 100 falandı tcp no delay mod kullan pingin biraz düşer
 0
PM Link
Tesekkur ederim xd , labymod ping artırıyormus bence kullanma xd
 0
PM Link
bu arada dert etme Powahfull la iletisime gectim ben bu
Freakin ile
 0
PM Link
@MarioLemina laby mod kullanmıyorum zaten benim kendime ait 1.8 modlarım var ve ben 1.7 oyuncusuyum
1.8e hypixel gibi swler için giriyorum :D
 0
PM Link
Allah 1 Metin 2 mp 3 Dolar 4 hadi eyv
 0
PM Link
wdsaÇsdFÇer
 0
PM Link
dolar 4 degilki 3.57
 0
PM Link