Store
Subscribe
client de neden optifine yok ?
satışlar başlar başlamaz her şeyi yapıp bir şekilde almayı pilanlıyorum fakat neden optifine yok yada daha sonra gelicekmi ?
 0
PM Link
Optifine da cok fazla kodlama ama optifine indirip kodlamaları kopyalayabilirler
 0
PM Link
herşeyi yapmışlar bi optifine bu kadar zor olmamalı neden yok onu anlamadım
 0
PM Link
Kardeş adamlar daha update yolluyo update inmiyo o derece yani indirdim ama 1 kere giremedim oyuna update istiyo surekli
 0
PM Link
bilmiyorum getirselerdi ilk yapıcakları şeylerden biri optifine olurdu bence
 0
PM Link
Çok mu kolay zannediyorsun ?
 0
PM Link
senden daha iyi bildiğim kesin bu kadar şeyleri yapıp optifine yapmamak garip deilmi sadece soru sorduk burda updateden sonrada gelebilir adam akıllı konuşursan sevinirim.
 0
PM Link

Forg10 wrote

senden daha iyi bildiğim kesin adam akıllı konuşursan sevinirim.

Kimmiş akıllı konuşmayan ? kolaysa sen kur BadlionClient e optifine ?
3 yıllık plugin hayatımda bu kadar cahil görmedim - seni rahatca sustururum mcsg de builderdım , plugin icin benden yardım istiyorlardı ..
bunada birşey de hadi.
 0
PM Link
ben hayatımda senin kadar hater görmedim zaten pvpden anlarmış gibi konuşuyorsun bide o beni uyuz ediyor.
 0
PM Link
Burdaki mesela pvp değil sanki mc oynuyorum sadece forumlarda geziyorum ama sen suan forum hayatımıda bozdun.
 0
PM Link
Hayır. Optifine da bir şirket gibi. Badlion onların kodlarını direk indirip client larına kopyalayamaz. Onlardan izin alması gerekir. MasterGberry nin dediğine göre Optifine ile hiç bağlantı kuramamışlar ve yakın zamanda da kuramazlar ise FPS yi iyileştirmek için kendileri bir takım işler yapacak.
 0
PM Link
benim sorduğumda bu soru soruyorum bu kadar zor bişey olmamalı diye neden olmadı illa bir sebebi vardır diyoruz çocuk hayla kolaymı sandın kolaymı sandın diyor.
 0
PM Link
@cakicatcat Sen once bir turkce yi ogren. burda forumu huzursuzlastırma
 0
PM Link
diyene bak herkezin açtığı konuda tartışma yaratıyor.
 0
PM Link
Sende bunu anlamak istemiyorsun herhalde bende diyorum ki herkes sikayetci ama ben değilim
 0
PM Link
Ha hatırlatıyım cocuk dedigin kisi ile duzgun konus o kisi senden buyuk (beyin yaşı olarak)
 0
PM Link
senin şikayetçi olup olmaman benim çok umrumda sanıyorsun heralde adam gibi bişey soruyoruz burda beyin yaşında çok büyükmüş cnm Allah uzun ömürler versin beynine mermi sıksam mermi 2 saat kafanda dolaşır krdş senle uğraşmak istemiyorum :)
 0
PM Link
peki

@Powahfull konuyu kilitle
 0
PM Link
Thread is locked