Posted on 24 February 2017 - 07:11 AM
Evet gencler ve takipcilerim nasılsınız iyiymisiniz.? Evet cok uzun bi süre minecraft oynamayı bıraktım nedenini herkez cok merak ediyor, zaten ap acık belli nedeni ne olduğu. Gencler nedeni pek cok güzel server v.s yok hackler v.s dolu artık sıkıldım badlion dolu lag badliondan baska aktif güzel pl li sv ler yok, ve malesefki tad almamaya başladım ve sıkıldım laf yemekten v.s. Ha bu arada laf derken laflar badlionda yiyordum kim atıyor dersenizki şu gerizaklı gavur ingilizler varya lion rankları olanlar, ne diyorlar derseniz '' kid lol lul lmao ez player noob you are gold II'' yok bilmem ney yok şu e tabi sıktı zaten tek oynadığım oyun CS:GO neyse gencler kendinize iyi bakın görüşmek üzere seviliyorusnuz ♥Dipnot: Neden yazdın derseniz. Takipcilerim v.s var ve merak ettiler o yüzden yazdım :)
Last edited on 24 February 2017 - 07:13 AM by MarioLemina
Minecraft uf ne oyundu hic unutamayacagım bir oyun diyebilirim hatta ama bende coktan bıraktım.. Hayatımda oynadıgım en iyi oyun hatırası Minecraft.Posted on 24 February 2017 - 07:14 AM
@MarioLemina ellbete kardsm benimde en sevdiğim ve favori oyunlarımdan birtanesi Minecraft ama sıktılar şerefsizler ve bende bırakmak zorunda kaldım kendinize iyi bakın ♥Posted on 24 February 2017 - 12:40 PM
Allah Rızası için takipçilerin kim ya yaw forumda her seni gördüğümde çıldıryırorum. Takipçinde varsa yt kanalın vardır ordan bir kaç takipçin vardır oraya video koy mc bıraktim diye kanalın yoksa da olmayan takipçilerine selamlar :)Posted on 26 February 2017 - 11:43 AM
@Tembell Kardsm pek kıskanma ?. Çalışırsan seninde olur..Posted on 26 February 2017 - 11:45 AM
@6891 ahahahah bunu mu söyleyeyim illa badlion profilim 2800 görüntülenme kim kimi kıskanıyodu xdPosted on 26 February 2017 - 11:45 AM
@Tembell yazık acıyorum sizin gibilere daha kanalı yok burda gelmiş adamlık taslıyor orospu cocuguna bakPosted on 26 February 2017 - 11:46 AM
çalışarak takipçi aldın ya gördüğüm yerde elini öpçemPosted on 26 February 2017 - 11:49 AM
@Tembell yaw cıldırıcam. Welede bak daha götünü temizlemeyi bilmiyor burda adamlık taslıyorPosted on 26 February 2017 - 11:53 AM
kanalım var dedin ya cidden kaç abone 10-20 ?Posted on 26 February 2017 - 12:12 PM
Küfür edince iş çözülüyor mu sizce ?Posted on 26 February 2017 - 12:20 PM
@MarioLemina kesinlikle hayır. Fakat biri aptal bir oyun yüzünden ailene küfür edince sende ona bir şey demessen nasıl hissedersin ?Posted on 26 February 2017 - 12:22 PM
Tamam mantıksız ama konusarak cozebilirdinizPosted on 02 March 2017 - 03:52 AM
Otizim engeli arkadaşımız takipçilerinin oldugunu sanıyor