Store
Subscribe
BADLION DONATING
Evet burada bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Bildiğiniz üzere TEOG sınavı Türkiyede ve bizde diğerleri gibi 6 arkadaş Donate alcaktık, bu sınırlama geldi ve hiç kimsenin alası kalmadı bu baya kötü oldu. Bence Badlion bir sürü müşteri kabetti. Mesala Ben. Lion bile almayı planlıyordum ve ardından sınırsız donating gitti. En büyük hayallerimizden bir tanesi de yok oldu. Yanıtlarınızı bekliyorum.
 0
PM Link
Bu arkadaşı destekliyorum. Sınırsız donator olsun neden yok. Biz badlion premiumda oynamak istemiyoruz. eu.badlion.net de oynamak istiyoruz. bu yüzden bence donator lazım.
 0
PM Link
Kardesim , Anlamakta sorununuz mu var bizim yapacagımız birsey yok.. Onu Adminlere diyeceksin ( cevabını tahmin edebiliyorum )
 0
PM Link
Boşuna Moderator leri işinden ediyorsunuz! Onlar bu işte boşuna bildirim alıyor ! Birkez cevap geldi mi ? O zaman işi ABARTMAYIN !
 0
PM Link
Anlaşılan geçen açtığın konuda ne yazdığımı görmemişsin. Senin için tekrar edeyim. "Hayır, yakında Premium abonelik alabileceğiniz mağaza açılacak." Lifetime rankler Badlion Premium yüzünden kalktı. O ranki ise ilerdeki zamanlarda alabileceksin. Yeni mağazanın ne zaman açılacağı belli değil.
 0
PM Link
Thread is locked