Last edited on 26 March 2017 - 06:57 AM by ykd44
Öncelikle Translatorlar bunu gerekli yerlere çevirirlerse çok iyi olur.Badlion sg sinin mcsg deki gibi zevk vermesi ve oynanması için öncelikle inertia,breeze ısland,breeze ısland 2,green grass,demons breeze,solar frost,teweran sg2 gibi mapların gelmesi lazım ve şu elysia meteora gibi mapların çıkarılarak oyuncuları sinir etme olanağı kaldırılmış olur sonra ise chestlerden pişmiş inek eti,elma,altın çıkması, tüylerin ve okların yine az sıklıkla ama 5 er şekilde çıkması iyi olur.Bunun yanında yandaki sidebarın şu şekilde değişikliği oyun zevkini arttırcakatır en üstte oyunda kalan dakikanın renkli bir şekilde yazılması you yazarak altına oyuncunun isminin yazması alta tarih onun altına saat onun altına odanın ismi renkli bir şekilde onun altına Playing: kaç kişi varsa altına Watching: kaç kişi izliyosa en alta güzel ve mavi renkle Badlion.net yazılırsa çok güzel olur.Ve yeni komutların gelmesi /ping,/fix,/list,/debug gibi komutların gelmeside çok iyi olur.Bounty sistemi gelerek(bounty yatırma dışında)bounty ye göre sıralama yapılabilir.Sonrasında normal sg ve solo sg nin gelmesi daha iyi olur.Ve son olarak özel oda açma gelirse hem donor alımında hemde clanwarslarda daha iyi olur bununla birlikte sık sık bu özel odalarda clanwars turnuvalarıda yapılabilir.Herkesin 2 günde 1 oda açma hakkı olsa çok iyi olur yeni odalarda eklenirse daha iyi olur hem oyuncular 1 kez açınca daha fazla açmak isteyeceklerdir ve aynı arenapvp deki rankedların unlimited olması için donor aldıkları gibi bundada donor alacaklardır.Lütfen bunları uygulayın gerçekden oyuncular mcsg gibi bir serverin olduğunu ve sg nin yeniden doğduğunu görerek akın edeceklerdir.Bu arada bunlar yapılırken bazı buglar muhtemelen olacaktır onlarda kısa sürede giderilirse çok iyi olur.Üşenmeyipde okuyan herkese çok teşekkürler.Posted on 26 March 2017 - 06:11 AM
Lütfen Bu Kardeşimizin Dediklerini yapın ciddi anlamda mcsgyi mcsg yapan buydu. Bunları yaparsanız mcsgnin yokluğunu hissettirmeyeceksiniz.TEŞEKKÜRLER <3Posted on 26 March 2017 - 06:36 AM
Bence bunları yaparsanız sunucu başına 300 oyuncu ve 200 donor alınır.Posted on 26 March 2017 - 06:39 AM
Ben sadece mapleri ozlemiyorum o coşku , o egolu donorlar, o 3lu 4lu takımlar ben bunu bekliyorum neden takım sınırı 2 ki ? eskisi gibi 4 olsa ne olur ? sadece uhc ye veya arenaya degil sg ye onem verin lutfen sg 2.1 de 2.0 da cok gereksiz biz mcsg deki gibi cok sade bir ssg sistemi var ben daha cok heyecan istiyorum eski badlion u istiyorum artık lutfen bu işlere yeni bir cozum bulun neden normal sg yide getirmiyorsunuz belki bu sg yi begenmeyenler var. mcsg deki gibi uhcsg olsun istiyoruz.mcsg ye benzetirseniz asıl gelişirsiniz ctf ye veya ctw ye ne gerek var Allah icin.
Posted on 26 March 2017 - 06:44 AM
Doğrusun ama sg nin zevk vermesi için bunları yazdım bunun yanında dediğim gibi solosg ve sınırı 4 olan teamsg gelirse senin dediğin gibi heyecanda olur.Posted on 26 March 2017 - 06:44 AM
PatlayanKarpuz Çok doğrusun Ablacım (Kızmısın Bilmiyorum) Çaktırma.:DPosted on 26 March 2017 - 06:45 AM
Ama bunları yapmaları için kendilerine fayda verecek bişey olması lazım yani donor satışlarının yükselmesi gerekiyor bu yüzdende özel oda açma gelmeli bence.Posted on 26 March 2017 - 06:57 AM
HERKES İSTER MCSGYİ BİRAZ BAKIN YAHULast edited on 26 March 2017 - 07:00 AM by ykd44
@Powahfull bunu gerekli yerlere çevirir misin.Posted on 26 March 2017 - 07:02 AM
@Powahfull bunu gerekli yerlere çevirir misin.Posted on 26 March 2017 - 07:02 AM
@Powahfull bunu gerekli yerlere çevirir misin.Posted on 26 March 2017 - 07:04 AM
@Powahfull bunu gerekli yerlere çevirir misin.Posted on 26 March 2017 - 07:04 AM
@Powahfull bunu gerekli yerlere çevirir misin.Posted on 26 March 2017 - 07:05 AM
@Powahfull bunu gerekli yerlere çevirir misin.