Store
Subscribe
BİR YETKİLİNİN BAKMASINI TALEP EDİYORUM
ben zamanıda bir ban yemiştim bunu neden buraya yazıyorsun ilk soru olucak buraya yazmamak bende isterdim fakat malasef buraya yazmak zorundayım öncelikle ben bir hesabımdan ban yemiştim ve banımı açtırmıştım diğer gün oyuna girip oynamıştım ve ondan sonraki gün ban yedim
bu nasıl olduğunu anlamamıştım ve direk konu açıp haksız olduğumu savunmuştum fakat bugün anladım ben cs go da arkadaşımla vs atıyordum makro ayarlamıştım buton 4 e buton 4 le badlionda lava geçiyorum ve o tuşa bastığımda 400-500 cps olmuştu ban yiyceğim diye korkmuştum fakat yememiştim sanırım bundan dolayı diğer gün ban yedim oyuna girmeme rağmen fakat 1 saat sonra yeni konu açabilirsiniz demelerine rağmen yaklaşık 3 aydır konuyu açamıyorum özür dileyip açtırmak istiyorum fakat olmuyor bende o yüzden yaklaşık 4-5 ay önceki bir itirazıma yazdım bunların hepsini bir yetkilinin yazdıklarımı çevirmesini talep ediyorum eski bir konu olduğu için sanırım gözükmüyor.
hollandalı gibi kişilere yazdım fakat arkadaşımız çok ilgili sağolsun sanane diyip engelliyor
https://www.badlion.net/appeal/thread/206877
lütfen son yanıtımı çevirin ve bir yetkiliye ulaştırın türk yetkililer
 0
PM Link