Store
Subscribe
HOSTED UHC GÖRÜNMÜYOR ACİL!
ESKDEN HOSTED UHC LER SAATLERİ ÖNCEDEN GÖRÜNÜRDÜ FAKAT BU SON 2 HAFTADIR HİÇ GÖRÜMÜYOR YENİLİYORUM YENİLİYORUM GÖRÜNMÜYOR SONRA Bİ BAKIYORUM HOSTED UHC 40 DK ÖNCE BAŞLAMIŞ BU BİRTEK BENDE OLAN BİRŞY DE DEĞİL ARKADAŞLARIMDA DA BÖYLE (ÇOĞU) TÜRKLERE BİLEREK Mİ YAPIYOLARLAR ANLAMADIM BUNU YÜZÜNDEN HOSTED UHC GİREMİYORUM Bİ ÇÖZÜM BULUNSUN ACİL!!!
 0
PM Link
anlamadım? screenshot alıp buraya atar mısın? hizliresim.com a yükle
 0
PM Link
wwhttps://www.badlion.net/uhc/upcoming-matches burdan baktığına eminmisin
 0
PM Link
ANLATAMADIM GALİBA ŞÖYLE SÖYLEYEYİM ÖRN BEN SAAT BİRDE BAKIYORUM GELECEK OLAN MAÇLARA VE HİÇBİRŞEY GÖRÜNMÜYOR (PREMİUMLAR MAÇLAR HARİÇ) SONRA SAAT 3 TE BİDAHA BAKIYORUM Kİ 1 SAAT ÖNCE EU1 BAŞLAMIŞ BEN VE ÇOĞU ARKADAŞLARIMDA BU SORUN VAR GENEL OLARAK TÜRKLERDE LÜTFEN Bİ ÇÖZÜMMM ŞUANDA DA HİÇBİR MAÇ GÖRÜNMÜYOR AMA Bİ BAKICAM Kİ YİNE BAŞLAMIŞ OLUCAK
 0
PM Link
resim at da nasıl göründüğünü öğrenelim, bende böyle bir problem bulunmamaktadır
 0
PM Link

Powahfull wrote

resim at da nasıl göründüğünü öğrenelim, bende böyle bir problem bulunmamaktadır
 0
PM Link
resim atılacak bir durum yokki?
 0
PM Link
o zaman nasıl yardım etmemi düşünüyorsun?
 0
PM Link
YA YİNE OLDU AYNI ŞEY BAK AZ ÖNCE UHC BAŞLAMIŞ VE BENDE BAŞLADIKTAN SONRA GÖRÜNDÜ ARTIK SIKDILIM ????
 0
PM Link
@TheMonit0r aga ss al bize ver sorunu çözelim do you understand ?
 0
PM Link
aga ss e gerek yok ss alıcak bi durumda yok anlmıyonuzmu siz?
 0
PM Link
kardeşim sorun ne onu anlamak icin ss lazım anlamıyor musun
 0
PM Link
Kardeş bazı uhcler 30 dakika önceden host ediliyor yani uhc gireceksen her dakika bakmalısın bir tane uhc görene kadar ben 15dakikada bir bakıyorum mesela Istanbul Uhcleri (Premium) her zaman saat 6da oluyor ve normal uhc her gün 15:30 da bir eu uhc başlıyor yani ezberliyiceksin 15 dakikada bir bak
 0
PM Link
şu GForce bi gelsin uhc de coşucam
 0
PM Link
EYW KARDEŞİM
 0
PM Link
@TheMonit0r bana dediysen önemli değil :) :D
 0
PM Link
@TheMonit0r istersen whitelist de atabilirim skypeni yaz istediğin zaman whitelist atabilirim
 0
PM Link
PLUSLAR WL ATAMIYOR Kİ KARDEŞİM ?
 0
PM Link
yo bana attı plus görmemişsen neden konuşuyorsun
 0
PM Link