Subscribe
You got the real person's famous tag
Posted on 09 May 2017 - 12:24 PM
merhaba değerli badlion adminleri,yöneticileri ve ekibi ben ender ben bu sunucudan famous etiketi aldım ama gerçek olmama rağmen Lying in famous ban yedim şunu bilmeniz gerekirki ben youtubede bazı olaylar yaşadım baya bir izleyici kaybettim ve artık beni izlemediler lütfen anlayın ve beni sevmedikleri için asılsız itrazlar ortaya çıkıyor ne zaman bu sunucuda birşey yapsam beni report ediyolar tabiki pokenick bu kadar çok kişinin report etmesi ona gerçek geliyor onu anlıyorum pokenick gayet iyi anlıyorum ama artık sıkıldım youtube da hatalarım yüzünden 150.000 abone kaybettim ve onlarde beni sevmiyorlar o yüzdende banlıyorlar ama lütfen artık anlayın ben gerçeğimm artık sıkıldım bu olay yüzünden 2-3 ay youtuba ara verdim ama beni sevmediler ve herzaman badlion sunucusundan birşey yapsam beni report ettiler pokenick beni bu kadar report ettikleri için beni banladı ama lütfen onu anlıyorum görevini yapıyor ama lütfen anlayın artık ben gerçiğim kesinlikle sahte değilim famous etiketimi aldınız gerçek olmama rağmen lütfen bana yardımcı olun anlayın beni bu sunucudan famous etiketim olmadığı için bu sunucuda video az çekiyorum ama benim haypixel ve hıve.mc gibi sunuculardada Youtube etiketim var lütfen bana yardımcı olun ve eski etiketimi geri verin teşekkürler değerli badlion yöneticilier umarım beni anlarsınız ve yardımcı olurusnuz teşekkürlerkanıt videolar :
1)
2)
3)
4)
5)
umarım artık haksız yere report edenlere inanmazsınız ben gerçek olmama rağmen badlion sunucusundan ban yedim lütfen eski famous tag geri verin teşekkürler bende videolarımı daha sık çeçebiliyim
Last edited on 11 May 2017 - 02:33 AM by minneapolis_PC
OyunKonsolu wrote
-
Don't tag admins, especially when this isn't in the right place
Make a post here https://www.badlion.net/forum/thread/90224 please with the correct format