Store
Subscribe
FPS SORUNU
Beyler benim oyun bi 5 10 dk çok güzel oynuyorum sonra bir anda 30fps 20fps gibi değerlere düşüyor lütfen neden söyleyin.ÇOK ÖNEMLİ . İşletim sistemi windows 10.
 0
PM Link
Windows kasma ile ilgili degildir. Sorun bilgisayarlarınızın ısınmasıdır. Lütfen daha fazla şikayet etmeden sogutucu alınız
 3
PM Link
Ama bu düne kadar yoktu çok güzel oynuyordum bugün olmaya başladı
 0
PM Link
Merhaba,

Öncelikle bilgisayarına bir soğutucu almalısın, yukarıda dendiği gibi.

Java argumentları da açarsan FPS'ini arttıracağına inanıyorum. Yakın zamanda FPS boostlama ile ilgili bir guide yazmayı düşünüyorum eğer forumlarda yoksa. Yazdığım zaman bakabilirsin.

İyi günler :P
 0
PM Link
Son zamanlarda bilgisayarınıza yüksek boyutta birşey indirdiniz mi? Veya çok fazla bilgisayarınızı yordunuz mu ? @maZnoo
 0
PM Link
Patlayan Karpuz ne saçmalıyorsun rlly @maZnoo technopat sosyalde konu aç yardımcı olacaklardır
 0
PM Link
AtaKemal peki neden kasma sorunu soyle lan cok bilmis
 0
PM Link
Ram dolmuş olabilir, disk kullanımı %100'e ulaşmaya başlamış olabilir, güç kaynağı kullanım arttıkça yetmez olmuş olabilir ve zaten sıcaklık sorunu bu kadar ciddi olsa 30 fps'e düştükten bir süre sonra throttle yapardı bilgisayar.
 0
PM Link
Kısaca sus ve saygı duy staff olmaya çalışmaya devam et nasıl olsa staffların kavgacı olmaması gerek değil mi? :P ve argo kullanmaman gerek bu yolda.
 0
PM Link
Mlsf Kabul edilmedi xd Ram i dolması ve Disk in dolması Isınması anlamına geliyor. Yani abartmayalım aynı şeyi demiş oldun.
 0
PM Link
Çok ısınıyorsa fan al veya donanımdan kaynaklanıyorsa yeni ekran kartı alabilirsin.
 0
PM Link
beyler bendede oldu önceden 6 chunk 80 fps iken bi anda bi düştü daha düzelmedi
 0
PM Link
Yeni pluginler kurulduysa ondandır.
 0
PM Link
Yaw ne ısınması Allah Allah modern oyunlarda iyi bilgisayarların ram'i dolduğunda ki uzun sürede ram dolmaya başlar fps düşer ama ısınma olmax
 0
PM Link
kardeşim fan alsa ram değil fan önler ısınmayı fps felanda düşmez
 0
PM Link

Fheayz wrote

kardeşim fan alsa ram değil fan önler ısınmayı fps felanda düşmez

AtaKemal krdş ram in dolmasıyla bilgisayar ısınır bencede fan almalı diyorum.
 0
PM Link