Store
Subscribe
Türkçe Topluluk Geri Bildirim Gecesi #2
Merhaba, ben Topluluk Menajerlerinden biriyim ve Türk olanlarındanım. (Diğerisi MasterPowah) Ve 20 Mayıs Cumartesi günü yapılacak bu etkinlik hakkında bahsedeceğim.

Bu nedir?

Kısaca anlatmak gerekirse bazı konular hakkında topluluğun/sizin yorum ve görüşlerinizi almak istiyoruz. Sunucuda ne kötü, ne iyi, ne geliştirilmeli ve en sonuncusu ne kaldırılmalı.

Nasıl işleyecek?

Sohbet (Chat'ten) konuşmak istediğimiz konu hakkında konuşmak istiyorsanız, konuşma hakkı isteyeceksiniz. Sohbet kısmında kısaca konuşmak istediğinizi yazacaksınız ve size konuşma hakkı vereceğiz.

Not:

Konuşurken trollemek, çığlık atmak vb şeyler yaptığınız zaman ban yersiniz. Zaman kaybetmek istemiyoruz, ciddi bir iş yapıyoruz burada. O yüzden lütfen öyle davranın.

Hangi konular hakkında konuşulacak?

Konuşmak istediğimiz konular şuanda şunlar:

Badlion Premium & UHC Elite S4 (BAC UHC kısacası)
ArenaPvP S15
UHC 6.0

Bu konular hakkında konuşmayı bitirdiğimiz zaman diğer konular hakkında da konuşabiliriz.
Not: Ban appeal vb. şeyler dışında

Ne zaman?

20 Mayıs Cumartesi Türkiye Saati ile saat 21.00'de yapmayı planlıyoruz ve 23.00 gibi de sonlandırmayı planlıyoruz. 23.00'ten önce de, sonra da bitebilir. Kısacası kimsenin söyleyecek bir şeyi kalmayana kadar yapmayı planlıyoruz.

Nerede?

Badlion Network'ün TeamSpeak 3 Sunucusunda gerçekleşecektir. IP: ts.badlion.net

Nasıl katılırım? (TeamSpeak'i bilmeyenler veya hiç kullanmayanlar için)

1.Internetten TeamSpeak 3 programını indirin, ücretsizdir. (https://www.teamspeak.com/downloads). Bilgisayarınızın işletim sistemine göre uygun dosyayı indirin.

2.Kurun

3.TeamSpeak 3 programını açın.

4.
"Connections" a basın, "Server Address" denen yere "ts.badlion.net" yazın, "Nickname" kısmına bir ad yazın (minecraft adınızı yazarsanız daha iyi olur) ve "Connect" e tıklayın. Böylece sunucuya giriş yapmış olacaksınız.

5.
Aşağı inin, orada "Community Managers Conferences" adlı odayı göreceksiniz. İki kere basınca ada, odaya giriş yapmış olacaksınız. Şuanda şifrelidir, saat 20.50 ya da 20.55 gibi şifreyi kaldıracağız ve insanların gelmesini bekleyeceğiz. 5-10 dakika sonra yani saat 21.00'de başlayacağız.

Umarım birçoğunuz buna katılır ve amacımıza ulaşırız. Not#2: Eğer çok az kişi (2-3 kişi) katılırsa iptal edilecektir ve planlanan başka bir tarihte yapılacaktır, kısacası lütfen katılın :)

Sorularınız varsa bu yazının altından sorabilir, bana forumdan veya Discord'tan PM (Özel Mesaj) yollayabilir veya Twitter'dan DM (Direk Mesaj) atabilirsiniz. (Twitter'ım: twitter.com/powahfull) (Discord Adım: Powahfull#1541)

Güzel bir gün geçirmek dileğiyle!

-Powahfull
 2
PM Link
:)
 0
PM Link
şuanda mikrofonumdan sadece cızırtı sesi geliyor chatten yazma gibi bir şansımız varmı ?
 0
PM Link

Aglama wrote

şuanda mikrofonumdan sadece cızırtı sesi geliyor chatten yazma gibi bir şansımız varmı ?
ios ve Android uygulaması da var ama paralı onlar.
 0
PM Link
sa
 2
PM Link
as kebap
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
:)