Posted on 16 May 2017 - 03:06 PM
Burdaki SG yi mcsg deki ile aynı plugine koyarsanız(anti-cheat hariç) belkide badlion kıramadığı oyuncu rekorunu kırabilir.Tabi ben size emir edemem tavsiyem
Posted on 16 May 2017 - 03:14 PM
Böyle yorumlarla niye insanları rahatsız ediyorsun ?Posted on 16 May 2017 - 03:18 PM
@Powahfull afferdersin ama küfür etmek zorundayımSiktir git bu konudan o zaman
Posted on 16 May 2017 - 03:23 PM
@The_Jackdaw konuya bak yazdıgın yazıya bakben şahsen bi alaka bulamadım.
Posted on 16 May 2017 - 03:24 PM
alakası yok ban yiycekde badliondan killaura dan son birkez bi forumlara yazı yazıyorPosted on 16 May 2017 - 03:25 PM
3 ay önce dediğim ama @Powahfull un surekli gecistirdigi konu cok ise yarar bu cunku mcsgs sevdasi en az 1000 oyuncu toplar bence yapin hem sg den bi zevk aliriz sadece stats kasmak icin gir 4 dk de dm baslasin olmaz.Posted on 16 May 2017 - 04:03 PM
Geçiştirmiyorum.Neden ölmüş bir sunucunun plugin'nini Badlion kullansın. Kullanması için MCSG'den izin alması gerekir ve o da para ile yüzde yüz. Zaten Chad zaten donor alan insanların parasını aldı kaçtı. Bunu istiyorsunuz çünkü:1. Sponsor sistemi yok.
2. Puan sistemi yok o olmadığı içinde bounty sistemi yok.
3. Birçok eski klasik MCSG mapi yok (Ama bazıları SG 2.2 de gelecektir.)
4. Donor alanlar (Plus ve Premium rank) /d yani disguise olamıyor.
5. MCSG Maker gibi bir oyun/gamemode yok.
Bunları bilmediğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bende eskiden MCSG de fazlaca oynardım ama burası Badlion. MCSG'yi kopyalamaya çalışan veya kopya olan bir sunucu değil. ESL ile partner olan bir sunucu. Yukarıda yazdığım nedenlerin bir tanesi hariç diğer hepsi şuanda Badlion SG için gerçekleşmeyecek/planlanmamış şeylerdir. Gerçekten ağlamayı kesin artık.
Posted on 16 May 2017 - 04:36 PM
illa sg bakımından değilki mcsg son 6 ayında sadece sg den ibaret değildi özel oda kurma özelliği vardı ve clan wars atılabiliyordu bu özel oda kurma gold donor saate sadece 1 kez dia lar saate 3 kez platlar vs quantumlar şeklinde özel oda kurma sayısı ona göre artıyordu badlion özel oda kurma olayını getirebilir ve clan wars sisteminin hammadesi olur hemde donor satışlarındada işe yarar badlion ctf ye 1000 dolar ödül verceğine clan wars sistemiyle nationls turnuva gibi şeyler yaparka para ödülü veya ne biliyim forumda her türlü ona özel yer ayırabilirPosted on 17 May 2017 - 12:36 AM
Clan Wars sistemi SG'de var zaten. Parti kur, /duel [diğer partinin liderinin adı].Posted on 17 May 2017 - 01:56 AM
Bu daha önce defalarca önerildi ve bizzat Ownerlar tarafından reddedildi.1- MCSG'nin pluginlerini almak Powahfullun dediği gibi para ister
2- MCSG'nin iyi pluginlerine benzer pluginler ya badlionda zaten var ya da eklenecek
3- Ownerların dediğine göre MCSG'nin pluginleri Badlion'un sistemiyle uyuşamaz
4- Forumlarda "Official Events" ve "Unofficial Events" diye turnuvalar için ayrılmış 2 bölüm var
Posted on 17 May 2017 - 05:10 AM
tam da düşündüğüm gibi para lazımmış ofLast edited on 17 May 2017 - 09:51 AM by ykd44
@Powahfull biz özel oda kurmayı ve geniş ve güzel bi mapde sg cw atmak istiyoruz yoksa bizde biliyoruz arena pvp de 100 e 100 blokluk bi yerde 5v5 atmayı afedersin ama öylede leş gibi oluyo